Brillefin

23 kommentarer
Hverdagen
Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg har hatt briller i mange år, helt siden jeg var liten. Jeg hadde de samme i rundt ti år, om ikke mer, før jeg fant ut at det var på tide å bytte. Jeg hadde flyttet til Stockholm, satt mye lenger foran skjermen enn før, og merket at de gamle ikke funket like bra som de en gang gjorde. Kanskje ikke så rart, med tanke på at jeg alltid glemte å bruke dem, og… ja, det hadde jo gått ti år.

Det er noen måneder siden jeg kjøpte de nå, men jeg er superfornøyd, nå som øynene har vendt seg til de! Hva synes dere?

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

23 kommentarer

 1. Aldri brukt briller og var glad for det inntil kanskje et par år siden, for det er jo så mange fine briller der ute!! Du ser bra ut!

  • Carina Behrens sier

   Jeg hata de da jeg var yngre, turte så vidt å bruke dem. Alt for ikke skille seg ut. Men nå elsker jeg dem, selv om jeg ofte glemmer å bruke dem nå og -.-

 2. Eller, vil du fortelle meg hva de heter, så jeg kan prøve dem i en butikk og se om jeg blir like fet som deg?

  • Carina Behrens sier

   Hmmmm, godt spørsmål. Kjøpte de i en butikk som heter Smarteyes, men mer enn det vet jeg ikke :(

 3. Åh. Du e så vakker. Kameraet mitt har så lyst å fotografera deg. Og FOR noen vakre briller. Minne meg om mamma sine briller på 80 tallet ;)

  • Carina Behrens sier

   Åh, tusen takk Milla ♥︎ Du skal lett få ta bilder av meg og brillene mine når jeg kommer hjem igjen, haha!

 4. Skikkelig fine :D Øynene forandrer seg mye, så regner med du (som jeg) fikk et lite styrke-sjokk. Haha! Jeg bytta brilleglass i sommer da jeg plutselig oppdaga at jeg ikke ser skilt lenger…

  Du kler briller!!

  • Carina Behrens sier

   Ja, det har du rett i at jeg gjorde. Viste seg at jeg skjeler med øya?! Trenger egentlig bare å bruke dem til data og lesing, men merker at jeg blir mer og mer avhengig av dem. Og tusen takk, du kler briller også :D

 5. Så fine briller, de kledde du! Jeg veksler mellom linser og briller, men etter at jeg begynte å jobbe foran skjermen hele dagen (både på skole og på jobb) så syns jeg det er best med briller. Jeg blir så lett tørr i øya av linser, de hopper nesten ut av selv selv når jeg konser og stirrer som verst. Hehe.

 6. Nå fisker du etter komplimenter for du ser jo heeeelt nydelig ut med brillene dine, det har jeg sagt før tror jeg? Hehe :)
  Elsker dem, de er kule og passer deg perfekt! Selv har jeg jo fått nye som du vet, og elsker å bruke dem. Har alltid ønsket meg briller, så nå som jeg må ha foran skjermen så syns jeg det er SÅ stas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *