Brillefin

23 kommentarer
Hverdagen
Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg har hatt briller i mange år, helt siden jeg var liten. Jeg hadde de samme i rundt ti år, om ikke mer, før jeg fant ut at det var på tide å bytte. Jeg hadde flyttet til Stockholm, satt mye lenger foran skjermen enn før, og merket at de gamle ikke funket like bra som de en gang gjorde. Kanskje ikke så rart, med tanke på at jeg alltid glemte å bruke dem, og… ja, det hadde jo gått ti år.

Det er noen måneder siden jeg kjøpte de nå, men jeg er superfornøyd, nå som øynene har vendt seg til de! Hva synes dere?

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

23 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.