Bli et bedre menneske med disse fem triksene

10 kommentarer
Hverdagen / Samfunn
Bli et bedre menneske - Carina Behrens, carinabehrens.com

Vi er over syv milliarder mennesker i verden nå. Med så mange folk rundt omkring er det vanskelig å komme overens med alle, det er det ingen som forventer. Men, om bare litt flere av oss hadde vært litt bedre, så hadde det kanskje ikke vært like mye hat, krig og fordervelse i verden. Jeg tror at godhet og snille gjerninger er smittsomt. Så hvorfor ikke spre det rundt? Derfor skal jeg dele noen enkle triks for hvordan du kan bli et bedre menneske.

1. Si takk oftere

I butikken, på restauranten, til kollegaen din, til venninnen din, til kjæresten din, til barna dine, til foreldrene dine. Si takk litt oftere, vis at du setter pris på det andre gjør for deg. Spesielt de små tingene.

2. Vær snill

Smil til fremmede, hold oppe døra til de som kommer bak deg. Gi opp setet ditt til gravide, uføre og eldre. Gi komplimenter til folk, til og med de du ikke kjenner. Ikke ydmyk personen som sjekker deg opp på byen. Ikke vær sint på kundeservicen allerede før du har sagt hva du trenger hjelp med. Ta oppvasken uoppfordret.

3. Ikke bruk negative adjektiver om noen du er uenig med

Ikke kall noen dum, uvitende, egoistisk, stygg eller noe annet ufint, bare fordi du er uenig med dem. Når vi er sinte bruker vi ofte slike ord for å få en reaksjon fra den andre parten, men dette vil bare bidra til enda dårligere stemning. Klisjé, jeg vet, men prøv heller å puste dypt med magen og lytte til det personen har å si. Deretter kom med motargumentene dine og vinn den jævla diskusjonen som en boss ass bitch!

4. Innrøm når du tar feil

Det er aldri for seint å snu! Om du innser midt inni en diskusjon at du har feil, ikke vær redd for å innrømme det. Om noen tar dette som en svakhet, er det dem det er noe feil med.

5. Folk husker hvordan du fikk dem til å føle seg, ikke hva du sa

Så, få mennesker til å føle seg bra, og du vil klare deg helt fint!

Bilde av Iqbal Muakhid.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

10 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.