1-2

20 kommentarer
Blogging
Carina Behrens, carinabehrens.com

Nå har jeg blogget hver dag i 12 dager, og det har egentlig gått veldig fint. Men, med meg er det alltid sånn, jeg er kjempeinspirert i noen uker og så dabber det litt av etter hvert. Ideene slutter å komme, inspirasjonen forsvinner, motivasjonen og lysten fordufteter. I de stundene prøver jeg å minne meg selv på at det er nettopp på grunn av denne «sinnstilstanden» at jeg gjør dette blogge hver dag-prosjektet.

I går publiserte jeg et blogginnlegg klokken 23:30 på kvelden. Ikke fordi jeg hadde så mye annet å gjøre, eller fordi jeg var travelt opptatt med å se en god serie, men rett og slett fordi jeg ikke hadde lyst. Sånn blir det vel noen dager.

Vi snakkes igjen i morgen, dere ♥︎

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

20 kommentarer

  • Carina Behrens sier

   Oooooh, takk! Det kommer garantert til å være til hjelp. Har tenkt lenge på å lage noe lignende idéinnlegg, får se om jeg får det til når inspirasjonen er tilbake, sånn ordentlig.

   Og tusen takk ?

 1. Synd du er flink jeg.
  Må selv komme på noe for å komme igang med bloggingen igjen. Savner det, men helt blank på hva jeg skal skrive ??

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk, Maria. Kanskje jeg kan bruke det jeg har lært så langt på å skrive et «hvordan komme i gang med bloggingen»-innlegg, haha ?

  • Carina Behrens sier

   Takk, det samme :D Jeg tror ikke jeg skal binde meg til faste tekster på faste dager, da pleier jeg å miste motivasjonen siden jeg ikke kan skrive om det jeg vil skrive om den dagen, men kanskje jeg kan skrive ned noen faste temaer jeg kan ta frem når inspirasjonen er helt borte!

 2. Wow det er veldig imponerde å blogge i 12 dager i strekk, selv har jeg knapt blogget 12 ganger i år. Liker forresten bloggen din veldig godt :)

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk. Mange flere dager på rad skal det bli, hehe. Og så hyggelig at du liker, setter pris på det!

 3. Etter tips fra carolinesverden havnet jeg innpå her, og DU inspirerer meg til å blogge! Takk for det. Jeg er på dag 5, håper du klarer å holde motivasjonen oppe.

 4. Jeg syns det ofte hjelper å ta en titt i arkivet – enten mitt eller til en blogg jeg liker. Får ofte en del idéer da!

  Har slengt meg på jeg også, bare på dag 2 så langt. Ganske skeptisk til at jeg klarer ut året, men vi prøver!

  • Carina Behrens sier

   Ja, det var en god idé, det skal jeg huske på! Og det er lov å være skeptisk, men du prøver i det minste! Go us! Men, sa ikke du på SK her om dagen at du skulle ha Internett-pause?

 5. Du er nok ikke alene om å ha det sånn i blant! Jeg skulle ønske jeg hadde noe å blogge om hver eneste dag! Jeg VIL blogge – men jo mer jeg vil, desto vanskeligere ser det ut til å bli… :P Haha! Jeg har lovt meg selv å være flinkere fremover, da.

  Heier på deg! Du er flink!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *