Når mobildaten går til helvete

Publisert i Film av
Meet Market, Klikkmonster, Morten Haslerud - Carina Behrens, carinabehrens.com

Kompisen min, Morten Haslerud, skal lage spillefilm, men han trenger deres hjelp! Dere vet hvordan det er, film-Norge er lite. De samme regissørene, de samme skuespillerne, de samme stedene. Norge er et lite land, og det er den norske filmbransjen også.

Han står allerede bak en rekke fantastiske kortfilmer som har blitt vist på filmfestivaler rundt omkring i verden, og nå skal han altså prøve seg på spillefilm. Sammen med Klikkmonster prøver derfor Morten nå å crowdfunde «Meet Market», en horrorkomedie om den mørke baksiden av mobildating:

Finn crowdfundingsiden her, og bidra med det du kan. En femtilapp, en hundrelapp eller mer, alle monner drar! Her kan du også lese intervjuet Morten gjorde i 730.no for noen dager siden.

PS: Dette er ikke et sponset innlegg. I’m just a girl, standing on front of a boy, asking him to love her. Eller, i dette tilfelle, en blogger som ber leserne sine om støtte til en dyktig regissørs neste prosjekt! Jeg har gjort det samme selv. La oss sammen bidra til å utvide den smale filmbransjen vi har her i landet, og gjøre plass til flere dyktige filmskapere!

Forrige innlegg Neste innlegg

2 kommentarer

  • Reply Luisa Fernanda del Mar

    Crwodfunding er kult! Bonne chance til Morten og filmen :D

    30. september 2016 at 11:29
  • Legg igjen en kommentar

    Kanskje du også vil like