Meet Market, Klikkmonster, Morten Haslerud - Carina Behrens, carinabehrens.com

Når mobildaten går til helvete

Kompisen min, Morten Haslerud, skal lage spillefilm, men han trenger deres hjelp! Dere vet hvordan det er, film-Norge er lite. De samme regissørene, de samme skuespillerne, de samme stedene. Norge er et lite land, og det er den norske filmbransjen også.

Han står allerede bak en rekke fantastiske kortfilmer som har blitt vist på filmfestivaler rundt omkring i verden, og nå skal han altså prøve seg på spillefilm. Sammen med Klikkmonster prøver derfor Morten nå å crowdfunde «Meet Market», en horrorkomedie om den mørke baksiden av mobildating:

Finn crowdfundingsiden her, og bidra med det du kan. En femtilapp, en hundrelapp eller mer, alle monner drar! Her kan du også lese intervjuet Morten gjorde i 730.no for noen dager siden.

PS: Dette er ikke et sponset innlegg. I’m just a girl, standing on front of a boy, asking him to love her. Eller, i dette tilfelle, en blogger som ber leserne sine om støtte til en dyktig regissørs neste prosjekt! Jeg har gjort det samme selv. La oss sammen bidra til å utvide den smale filmbransjen vi har her i landet, og gjøre plass til flere dyktige filmskapere!


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Når mobildaten går til helvete”

  1. Luisa Fernanda del Mar avatar

    Crwodfunding er kult! Bonne chance til Morten og filmen :D

    1. Luisa Fernanda del Mar avatar

      Oh lord, CROWDfunding. God helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *