Musikktips / Hva jeg hørte på i august

Publisert i Musikk av
Tiimmy Turner, Desiigner - Carina Behrens, carinabehrnes.com

Jeg vil begynne å snakke litt mer om musikk, jeg. Jeg liker musikk, jeg omringer meg med musikk hver dag, jeg jobber med musikk (på en måte). Dessuten hører jeg på veldig mye forskjellig musikk, og det synes jeg at dere skal få være en del av!

Jeg er dårlig til å høre på radio og jeg leser musikknyheter litt for sjeldent. Jeg oppdager som regel ny musikk gjennom spillelister jeg følger på blant annet Spotify og Soundcloud. Dessverre er Spotify-kontoen min et eneste stort kaos. Jeg har null kontroll, og tror jeg både følger og driver mer enn 200 spillelister.

Sangen over er en av de beste jeg har oppdaget på superlenge ♥︎

Men, er det én ting jeg har kontroll over, så er det hvilke låter jeg hører mest på fra måned til måned. For hver måned lager jeg en ny spilleliste og der legger jeg inn all den musikken jeg kommer over som jeg liker ekstra godt. Her er noen av de låtene jeg oppdaget i august, og som dere kan se er det veldig mye forskjellig. Resten av lista kan du finne på Spotify.

August-spilleliste - Carina Behrens, carinabehrens.com

Vet ikke om dette er av interesse for noen andre enn meg. Personlig elsker jeg å oppdage ny musikk, og elsker når andre deler sine favoritter ❀ Tips meg gjerne om en låt eller flere som du har hørt mye på i det siste!

God lørdag! ♥︎

Forrige innlegg Neste innlegg

5 kommentarer

 • Reply Milla

  Eg elske å oppdaga ny musikk *follow*. Detta komme eg te å kopiera btw. Asså gjør på min blogg. Har lite inspirasjon for tiå. Hense lite å blogga om. Hvis det e greit da selvfølgelig. At eg kopiere ;) GOD lørdag vakre <3

  3. september 2016 at 20:20
  • Reply Carina Behrens

   Så klart du får kopiere. Tar det som smiger :D God lørdag til deg også, fina! <3

   3. september 2016 at 21:07
 • Reply Caroline

  Gleder meg til å høre igjennom dette! :)

  3. september 2016 at 23:26
 • Reply Milla

  // Tusen takk søta, sende masse klemmer tebake <3

  4. september 2016 at 08:02
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Jeg skal garantert sjekke ut lista di ;)

  5. september 2016 at 15:38
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like