Musikktips / Hva jeg hørte på i august

5 kommentarer
Musikk
Tiimmy Turner, Desiigner - Carina Behrens, carinabehrnes.com

Jeg vil begynne å snakke litt mer om musikk, jeg. Jeg liker musikk, jeg omringer meg med musikk hver dag, jeg jobber med musikk (på en måte). Dessuten hører jeg på veldig mye forskjellig musikk, og det synes jeg at dere skal få være en del av!

Jeg er dårlig til å høre på radio og jeg leser musikknyheter litt for sjeldent. Jeg oppdager som regel ny musikk gjennom spillelister jeg følger på blant annet Spotify og Soundcloud. Dessverre er Spotify-kontoen min et eneste stort kaos. Jeg har null kontroll, og tror jeg både følger og driver mer enn 200 spillelister.

Sangen over er en av de beste jeg har oppdaget på superlenge ♥︎

Men, er det én ting jeg har kontroll over, så er det hvilke låter jeg hører mest på fra måned til måned. For hver måned lager jeg en ny spilleliste og der legger jeg inn all den musikken jeg kommer over som jeg liker ekstra godt. Her er noen av de låtene jeg oppdaget i august, og som dere kan se er det veldig mye forskjellig. Resten av lista kan du finne på Spotify.

August-spilleliste - Carina Behrens, carinabehrens.com

Vet ikke om dette er av interesse for noen andre enn meg. Personlig elsker jeg å oppdage ny musikk, og elsker når andre deler sine favoritter ❀ Tips meg gjerne om en låt eller flere som du har hørt mye på i det siste!

God lørdag! ♥︎

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.