Carina Behrens, carinabehrens.com

Press pause and rewind

Jeg lukka øya tidlig i juli, og da jeg åpnet dem var det august og sommeren var plutselig over.

Jeg har hatt en veldig fin sommer, med kjærestetur til Spania, nye lesebriller (se bildet), bursdagsfeiring i skogen med gode venner og ikke minst litt Oslo-heng (jeg skal prøve å huske å dele litt bilder fra de diverse hendelsene). Det har vært ekstremt deilig, jeg trengte en liten pause, men nå er jeg på plass i Stockholm igjen og det er litt deilig det også.

På lørdag kjøpte jeg meg en sykkel for første gang på minst ti år. Flunkende ny. På søndag skulle jeg sykle meg en tur. Jeg handlet inn lunsj og juice, tok med meg Kindle og notatbok, klar for å storkose meg i sola. Jeg rakk å sykle en halv tursti langs vannet før bakhjulet punkterte. Sann historie.

Men dere, nå er jeg tilbake, klar for nye utfordringer og morsomheter. Jeg liker nesten høsten bedre enn sommeren, så jeg har trua på at denne siste delen av 2016 blir bra. Jeg håper dere alle har hatt en strålende, avslappende, deilig sommer og er like klare som meg for mer ♥︎


Og forresten: #jegtrordeg


Publisert

i

av

Kommentarer

8 kommentarer til “Press pause and rewind”

 1. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Endelig, det fine fjeset ditt er tilbake på bloggen, med de altfor kule brillene (eeeelsker dem). Høsten 2016, jeg har trua jeg <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Takk fineste du ❤︎ Det blir en finfin høst, tror jeg!

 2. victoria avatar

  Det var påtide, du har vært savna, skikkelig! Og det holder ikke med at du er bare på snapchat, må ha noe skriverier også!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Åh, så utrolig fint å høre ❤︎ Takk Wee ❤︎

 3. neverendingcircles avatar

  Nå har jeg riktignok (endelig) ferie den uka her, men jeg skjønner følelsen. Tror jeg alltid har vært en av de som har gledet seg veldig til at «alt skal starte på igjen» til høsten. Kanskje litt for glad i hverdager? :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tjaaaaaa, vet ikke om jeg tør gå så langt som å si at jeg er glad i hverdager, men jeg er glad i regn og innekos :D

 4. Milla avatar

  Fine du. Va så kjekt å endelig få sjå deg facetoface. Og eg e enig. Eg og like høsten mær enn sommeren ;)

  // ÅH, takk!! Så hyggelig å hørra <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, det var så himla koselig å endelig møtes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *