Press pause and rewind

Publisert i Hverdagen av
Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg lukka øya tidlig i juli, og da jeg åpnet dem var det august og sommeren var plutselig over.

Jeg har hatt en veldig fin sommer, med kjærestetur til Spania, nye lesebriller (se bildet), bursdagsfeiring i skogen med gode venner og ikke minst litt Oslo-heng (jeg skal prøve å huske å dele litt bilder fra de diverse hendelsene). Det har vært ekstremt deilig, jeg trengte en liten pause, men nå er jeg på plass i Stockholm igjen og det er litt deilig det også.

På lørdag kjøpte jeg meg en sykkel for første gang på minst ti år. Flunkende ny. På søndag skulle jeg sykle meg en tur. Jeg handlet inn lunsj og juice, tok med meg Kindle og notatbok, klar for å storkose meg i sola. Jeg rakk å sykle en halv tursti langs vannet før bakhjulet punkterte. Sann historie.

Men dere, nå er jeg tilbake, klar for nye utfordringer og morsomheter. Jeg liker nesten høsten bedre enn sommeren, så jeg har trua på at denne siste delen av 2016 blir bra. Jeg håper dere alle har hatt en strålende, avslappende, deilig sommer og er like klare som meg for mer ♥︎


Og forresten: #jegtrordeg

Forrige innlegg Neste innlegg

8 kommentarer

 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Endelig, det fine fjeset ditt er tilbake på bloggen, med de altfor kule brillene (eeeelsker dem). Høsten 2016, jeg har trua jeg <3

  8. august 2016 at 22:29
  • Reply Carina Behrens

   Takk fineste du ❤︎ Det blir en finfin høst, tror jeg!

   9. august 2016 at 16:30
 • Reply victoria

  Det var påtide, du har vært savna, skikkelig! Og det holder ikke med at du er bare på snapchat, må ha noe skriverier også!

  9. august 2016 at 01:44
  • Reply Carina Behrens

   Åh, så utrolig fint å høre ❤︎ Takk Wee ❤︎

   9. august 2016 at 16:30
 • Reply neverendingcircles

  Nå har jeg riktignok (endelig) ferie den uka her, men jeg skjønner følelsen. Tror jeg alltid har vært en av de som har gledet seg veldig til at «alt skal starte på igjen» til høsten. Kanskje litt for glad i hverdager? :D

  9. august 2016 at 08:27
  • Reply Carina Behrens

   Tjaaaaaa, vet ikke om jeg tør gå så langt som å si at jeg er glad i hverdager, men jeg er glad i regn og innekos :D

   9. august 2016 at 16:28
 • Reply Milla

  Fine du. Va så kjekt å endelig få sjå deg facetoface. Og eg e enig. Eg og like høsten mær enn sommeren ;)

  // ÅH, takk!! Så hyggelig å hørra <3

  9. august 2016 at 13:28
  • Reply Carina Behrens

   Ja, det var så himla koselig å endelig møtes!

   9. august 2016 at 16:28

  Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like