Øyeblikket du ikke visste du ventet på

Publisert i Podkast av
Luisa & Carina podkast podcast - Carina Behrens, carinabehrens.com

Endelig er det klart, et av de prosjektene jeg har jobbet med og utsatt og jobbet med og utsatt litt mer. En tid før sommeren en gang tok Luisa kontakt med meg og spurte om jeg hadde lyst til å være med på noe gøy. Og dere kjenner meg såpass godt til nå; jeg sier aldri nei til noe gøy.

Vi har laget podkast!

Det har tatt sin tid å få ferdig første episode, og helt ærlig, hadde det ikke vært for at Luisa har dratt meg i øra, hadde det sikkert aldri blitt ferdig. Men nå er den her, den første episoden av Luisa & Carina.

Vi har kalt den «Hjem, kjære hjem», og vi snakker om det å være hjemmekjære, eller ikke, om å bo i samme gate siden barndommen og å flytte til utlandet. Den skulle egentlig vært publisert før sommeren, men sommermodusen slo til for fullt og det ble utsatt. Men nå er den klar! Ingen av oss har gjort noe lignende før, men vi lærer mens vi holder på.

Jeg håper dere vil høre på, og følg oss på Soundcloud om du har konto der! Og en siste ting: ikke glem å legge igjen ris og ros i kommentarfeltet, vi vil gjerne ha tilbakemeldinger på hva vi kan gjøre bedre ♥︎

Forrige innlegg Neste innlegg

9 kommentarer

 • Reply Caroline

  SPENNENDE!

  10. august 2016 at 00:31
 • Reply Milla

  Åh herre så gøy!!!

  10. august 2016 at 08:29
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Iiiiik ♡♡♡

  10. august 2016 at 10:00
 • Reply Kristine

  Gøøy! Går det an å høre på mobilen uten nett på en eller annen måte? :)

  10. august 2016 at 10:17
  • Reply Carina Behrens

   Den ligger ikke på iTunes helt enda, men jeg har gjort det slik at du nå kan laste den ned fra Soundcloud (gratis så klart) og legge inn i iTunes eller noe annet lydprogram selv :-) Finn den her: https://soundcloud.com/luisaogcarina/hjem-kjaere-hjem

   10. august 2016 at 11:54
   • Reply Kristine

    Null teknisk innsikt akkurat nå, så jeg ga opp og hørte den på dataen i stedet – så fint å høre på! <3

    11. august 2016 at 11:17
 • Reply victoria

  Flinke DAMER! :) <3

  10. august 2016 at 15:51
 • Reply Hilde

  Fantastisk! Jeg skal følge med videre :)

  11. august 2016 at 21:22
  • Reply Carina Behrens

   Hurra ♥︎

   11. august 2016 at 21:49

  Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like