Jeg fant det på Internett #1

Martha Stewart og Snoop Dogg - Carina Behrens, carinabehrens.com

Dette er en slags utvidelse av spalten jeg tidligere kalte «Lenkelike». Hver søndag – og denne gangen mener jeg det – kommer jeg til å dele med dere de aller beste tingene jeg fant på Internett hver uke.


Martha Stewart og Snoop Dogg skal lage matshow sammen, og dette er muligens den beste nyheten jeg har hørt på veldig, veldig lenge!

✚ Jeg er en overtenker. I det siste har jeg tenkt mye på hvordan og hvorfor dette ikke gagner meg på noen som helst måte. I denne teksten skriver artikkelforfatteren om hvorfor det ikke lønner seg å være en people pleaser.

✚ I den samme tankegangen endte jeg også opp med å se denne videoen, av en motivasjonstale holdt av komiker og skuespiller Jim Carrey. Veldig inspirerende og fin, spesielt når en vet om problemene han selv har hatt med depresjon og lignende:

✚ Noen innlegg leser du og bare nikker deg gjennom hele. Sånn var det da jeg leste på bloggen til Siri om hva som definerer en bra og dårlig bok. Hvem er det som egentlig bestemmer hva som er god litteratur og ikke?

✚ Jeg kommer nok til å bruke denne innholdstittelgeneratoren titt og ofte når jeg trenger ideer på noe å blogge om. Veldig morsomt og inspirerende!

✚ Jeg hater smalltalk, og selv om jeg har møtt folk som er verre enn meg, så er jeg likevel på bunn av skalaen. Det er virkelig en kunst altså, så disse tipsene på hvordan du kan bli bedre på smalltalk er gull verdt.

✚ A cappella er en døende kunstform, men Bon Iver får det til så hinsides bra. De enkle men gjennomførte showene hans kan ikke være annet enn magiske:

Forrige innlegg Neste innlegg

5 kommentarer

 • Reply Caroline

  ELSK PÅ DETTE!

  21. august 2016 at 18:12
 • Reply Hanne

  mer a capella <3

  21. august 2016 at 19:49
 • Reply Andrea

  Den innholdstittelgeneratoren var farlig du! Har brukt hele lunchpausen på å generere sprøere og sprøere titler på masteroppgaven som nå minner mer om en buzzfeed artikkel enn noe annet

  22. august 2016 at 06:06
 • Reply Anette

  Herlig spalte! Gleder meg til meir :-D

  22. august 2016 at 20:21
 • Reply Kristine

  Vakker musikk, altså! Og mye bra lesestoff!

  28. august 2016 at 15:42
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like