Ansel Elgort - Home Alone

Home Alone

Det er fredag, jeg får besøk i dag og det var sol da jeg gikk til jobb i morges. Jeg er i godt humør, og det reflekteres i at jeg virkelig har begynt å like denne låta av skuespiller Ansel Elgort, som du sikkert kjenner igjen fra filmen The Fault In Our Stars. «Home Alone» er hans første singel, og jeg oppdaget den ved en tilfeldighet da jeg saumfarte Spotify i går.

Jeg var ikke helt sikker på om jeg likte den, men som jeg vanligvis gjør når jeg oppdager sånne sanger, lagret jeg den i en liste og da den kom på i dag merket jeg at jeg diggget litt mer. Mye mer. Dette er sånn perfekt musikk til å få deg gjennom arbeidsdagen en fredag ettermiddag, mens du bare venter på at helgen skal sette i gang!

Bare et lite musikktips fra meg på en fredag. Håper du liker △▽△▽

Publisert

i

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Home Alone”

  1. Iselin Renée avatar

    Kjempe fin sang, takk for tipset :)

  2. Røverdatter avatar

    Takk for tips! Her trengs det musikkpåfyll! :)

  3. Luisa Fernanda del Mar avatar

    Jeg kvalifiserer fra deg som troverdige, skal sjekke ut <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *