Teller ned dagene

13 kommentarer
Reise
Palma de Mallorca, Spania - Carina Behrens, carinabehrens.com

Om en uke drar vi, jeg og kjæresten, endelig på ferie. Vi skal rett og slett på chartertur til Spania! Vi skal bo på hotell med balkong og havutsikt (se bildene, mmmm), og inkludert er en frokost som har fått flere positive tilbakemeldinger enn jeg noen gang har sett en hotellfrokost få tidligere. Vanligvis høres det jo så bra ut når du leser om det, men så sitter du der, første dagen, med en tørr loffskive med smør og noe frukt foran deg, fordi de enten er tomme for alt eller alt er litt sånn halvråttent. Men denne gangen håper jeg at alle anmelderne har rett. De skriver også at området vi bor i er helt dødt, men akkurat dét velger vi å ikke tro på.

Vi skal til Cala Mayor, som er rett utenfor den store, mer kjente byen Palma, på Mallorca. Jeg har faktisk aldri vært i Spania før, så jeg gleder meg veldig, selv om jeg er sikker på at jeg kommer til å høre mer skandinavisk enn spansk mens jeg er der. Palma er visst et veldig populært reisemål, for opptil hele bekjente har vært der, er der nå eller skal dit snart.

Dette blir den første kjæresteturen vi har hatt, bare oss to, på nesten to år. Sist gang var da vi dro til Budapest på langhelg, ikke så utrolig lenge etter at vi var blitt sammen. Vi har vært på noen turer og reiser etter det, men ikke bare oss. Det skal bli fint å pleie kjærleiken litt, spesielt nå som vi bor i to ulike land.

Men først kommer både han og bestevenn til Stockholm for å henge med meg en helg, før vi tar fatt på bilturen hjem til Oslo på søndag eller mandag. Gröna Lund, here we come!

Har dere noen kule sommerplaner? Og, har du vært i Palma før? I så fall må du gjerne legge igjen noen gode tips til oss i kommentarfeltet ❤︎

Palma de Mallorca, Spania - Carina Behrens, carinabehrens.com

Palma de Mallorca, Spania - Carina Behrens, carinabehrens.com

Bilder lånt fra StarTour, opphold IKKE sponset (I wish).

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

13 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.