Palma de Mallorca, Spania - Carina Behrens, carinabehrens.com

Teller ned dagene

Om en uke drar vi, jeg og kjæresten, endelig på ferie. Vi skal rett og slett på chartertur til Spania! Vi skal bo på hotell med balkong og havutsikt (se bildene, mmmm), og inkludert er en frokost som har fått flere positive tilbakemeldinger enn jeg noen gang har sett en hotellfrokost få tidligere. Vanligvis høres det jo så bra ut når du leser om det, men så sitter du der, første dagen, med en tørr loffskive med smør og noe frukt foran deg, fordi de enten er tomme for alt eller alt er litt sånn halvråttent. Men denne gangen håper jeg at alle anmelderne har rett. De skriver også at området vi bor i er helt dødt, men akkurat dét velger vi å ikke tro på.

Vi skal til Cala Mayor, som er rett utenfor den store, mer kjente byen Palma, på Mallorca. Jeg har faktisk aldri vært i Spania før, så jeg gleder meg veldig, selv om jeg er sikker på at jeg kommer til å høre mer skandinavisk enn spansk mens jeg er der. Palma er visst et veldig populært reisemål, for opptil hele bekjente har vært der, er der nå eller skal dit snart.

Dette blir den første kjæresteturen vi har hatt, bare oss to, på nesten to år. Sist gang var da vi dro til Budapest på langhelg, ikke så utrolig lenge etter at vi var blitt sammen. Vi har vært på noen turer og reiser etter det, men ikke bare oss. Det skal bli fint å pleie kjærleiken litt, spesielt nå som vi bor i to ulike land.

Men først kommer både han og bestevenn til Stockholm for å henge med meg en helg, før vi tar fatt på bilturen hjem til Oslo på søndag eller mandag. Gröna Lund, here we come!

Har dere noen kule sommerplaner? Og, har du vært i Palma før? I så fall må du gjerne legge igjen noen gode tips til oss i kommentarfeltet ❤︎

Palma de Mallorca, Spania - Carina Behrens, carinabehrens.com

Palma de Mallorca, Spania - Carina Behrens, carinabehrens.com

Bilder lånt fra StarTour, opphold IKKE sponset (I wish).


Publisert

i

av

Kommentarer

13 kommentarer til “Teller ned dagene”

 1. Kristine avatar

  Så fint! Håper det blir en skikkelig bra tur! Her teller jeg dager til jeg skal treffe kjæresten min igjen etter to måneder – under ei uke igjen nå, heldigvis!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Så herlig! Begynner å nærme seg to måneder siden sist her også, så å få besøk hit for så å dra til Spania skal bli så digg. Kos dere masse ❤︎

 2. Hilde avatar

  Det ser skikkelig fint ut! Selv skal jeg til København et par dager i sommer. 3 uker igjen and counting!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   København er så fantastisk fint! Kos deg masse!

 3. victoria avatar

  Åå, det fortjener du sååå mye! Håper det blir en heidundranes tur :) Kos dere masse!! Jeg har aldri vært der, men drikk masse god drikke og lat dere skikkelig! Det er så absolutt lov! Pluss ta mange mange mange bilder :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Takk kjære ❤︎ Mat, drikke og bilder skal bli!

 4. Elena avatar

  Kos dere på chartertur! :D

 5. Tine Katrine avatar

  Ååå, kos dere! Kjærestetur gjør alltid så godt for humør og alt!
  Jeg er jo i frankrike nå, på familiebesøk og til disney land og hele pakka. I August skal jeg på middelalderfestival i Sverige!

 6. neverendingcircles avatar

  Åh, sooool! Hadde ikke takka nei til en sydentur akkurat nå, etter en måneds regn her jeg er. Det ødelegger litt av sommerfølelsen, men man får gjort mye fornuftig da., hehe.. Aldri vært i Palma, så har dessverre ingen tips til deg.

 7. Anette avatar

  Så koseleg! Krysser fingrene for at hotellet og maten blir like bra som håpa. Eg har vore på Alcudia i Mallorca, men det var på hausten (og det regna nesten kvar einaste dag me var der i to veker – slapp av; no er det sommar og kongevær!!!).

 8. Røverdatter avatar

  Åh, så deilig med chartertur! Håper Palma leverer og at dere får en deilig frokost og masse sol! Nyt hver himla dag!

 9. Martine avatar

  Ahh det høres helt fantastisk ut! Jeg var nylig i Spania, og jeg lover deg, det er nyydelig. Jeg håper dere får tidenes ferietur!

 10. Renate Solhaug avatar

  Høres deilig ut, håper dere hadde en fin tur! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *