Om å ikke være flink pike

17 kommentarer
Samfunn
Flink pike-syndromet - Carina Behrens, carinabehrens.com

Alle snakker om at det er greit å ikke være perfekt, så lenge du gjør ditt beste er det det viktigste og bla bla bla. Jada, det er viktig å prøve hardt, tørre å face your fears, gå ut av komfortsona og så videre. Men, det er viktig å huske på at du ikke trenger å være så forbanna flink heller. Du må faktisk ikke gjøre ditt beste hele tida.

Du trenger ikke å være god på å synge, eller tegne. Du trenger ikke å være flink til å skrive, lage mat eller ta bilder. Du trenger ikke være god på så mye egentlig, så lenge du er fornøyd. Hvis ikke er det bare å øve. Men til og med øvelse gjør deg faktisk ikke nødvendigvis til en mester. Og det er også greit!

Det er mye jeg ikke er veldig god til. Synge? Næh, helt medioker; jeg treffer tonene. Skrive? Tja. Mange som er bedre. Lage mat? Nope. Lærer meg å lage én rett, så spiser jeg den tre ganger i uka. Taco de andre dagene. Selv om jeg ikke er så ekstremt dårlig på disse tingene så er jeg også langt ifra best. Så klart aspirerer jeg til å bli bedre, jeg vil bli så god som jeg kan bli, men jeg trenger ikke være god på så mye. Kanskje bare noen få ting. Jeg synes det er viktigere å være en tålmodig person som er snill med andre. Lykkelig.

Det er viktig å huske at du ikke kan være flink til alt. Og det er helt innafor! Du er bra nok som du er – selv om du ikke er best.

Bilde av Molly Porter.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

17 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.