Det nye håret

15 kommentarer
Hverdagen
Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg har jo helt glemt å vise dere det nye håret mitt. Endelig har det nådd det punktet der jeg begynner å bli nöjd. Er det bare jeg som må gå et par uker før jeg begynner å like nyklippet hår? Anyways. Her er det. Og nei, det er ikke Noora-sveisen. Det er Carina-sveisen!

Carina Behrens, carinabehrens.com

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

15 kommentarer

  1. Jeg klipte også håret mitt kort for noen måneder siden, og enda kortere nå for noen uker siden. Jeg digger det! Og det håper jeg du og gjør, for du kledde det skikkelig godt! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *