Her finner du de beste gratis bildene

7 kommentarer
Blogging
Gratis bilder du kan bruke - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg er ingen fotograf. Jeg er ikke så verst på å ta bilder, jeg har tatt mange jeg er fornøyd med og liker å tro at jeg kanskje er litt over gjennomsnittet, men jeg er langt ifra noen fotograf. Som regel glemmer jeg å ta med kameraet og har jeg det med glemmer jeg å bruke det…

Derfor har jeg blitt helt avhengig av å finne gode bilder på nett. Det finnes en hel del flotte bilder på Flickr, men der kan det være vanskelig å finne frem i mylderet og det er heller ikke alle som er lov å bruke. Derfor er det SÅ fint at det finnes nettsider som samler superfine stock photos som er gratis å laste ned og faktisk lov å bruke!

Mange tenker kanskje på vakre, halvnakne damer som ler mens de spiser et grønt salatblad eller andre rariteter når de tenker på stock photos, men det er slettes ikke alle som er like rare. Mange av dem er faktisk fine – og nyttige. Mange av dem passer kanskje inn på nettopp det blogginnlegget du skrev her om dagen men ikke publiserte fordi du ikke ante hva slags bilde du skulle bruke…

Derfor tenkte jeg å dele med dere mine favorittnettsider for å finne best gratis bilder. Og PS: alle bildene i headeren her er hentet fra disse sidene!

PexelsUnsplashMMTKaboom PicsNew Old StockSuperfamousGet Refe

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.