Kygo på SoundCloud - Carina Behrens, carinabehrens.com

Noen favoritter på SoundCloud

Jeg liker musikk. Jeg hører masse på musikk. Jeg bruker både Spotify, YouTube, Hype Machine og SoundCloud for å oppdage og lytte på ny musikk. En av favorittene for å oppdage nytt er SoundCloud. Der følger jeg de DJ-ene og artistene og folkene jeg liker stilen til, og det de lager og deler fra andre kommer i en slags feed, akkurat som på Facebook. Dermed er det kjempeenkelt å oppdage ny musikk, fordi jeg følger folk og artister som jeg vet liker det samme som meg! Dessuten er det gratis.

Vanligvis bruker jeg Spotify for å oppdage ny, original musikk, men SoundCloud bruker jeg mer for remixer og annen elektronisk musikk, og det er noen av disse jeg tenkte jeg kunne dele med dere nå. Her er altså mine favoritter som jeg har spart opp igjennom, og om du finner på SoundCloud, legg meg gjerne til, jeg deler alltid mine nye favoritter der :)

Tips meg gjerne om noen av dine favorittlåter i kommentarfeltet, jeg liker det aller meste!


Publisert

i

av

Kommentarer

8 kommentarer til “Noen favoritter på SoundCloud”

 1. Ane avatar
  Ane

  Gjerne hør på låtene mine, under navnet i still miss you!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Har du en lenke? :)

 2. Caroline avatar

  Oh, herlig! Takk!

 3. karen anna avatar

  Åh, så gøy! :D

 4. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Masse digg musikk! Elsker SoundCloud, men er ikke registrert bruker. Kanskje jeg bør bli det=

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Det burde du så absolutt bli, da kan du følge andre brukere, blant annet artister, du kan lage spillelister og like og «retweete» sanger du elsker til dine følgere igjen :)

 5. Andrea avatar

  Ny musikk nå som helgen setter inn passet helt ypperlig! Slike tips er gull verdt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *