Noen favoritter på SoundCloud

8 kommentarer
Musikk
Kygo på SoundCloud - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg liker musikk. Jeg hører masse på musikk. Jeg bruker både Spotify, YouTube, Hype Machine og SoundCloud for å oppdage og lytte på ny musikk. En av favorittene for å oppdage nytt er SoundCloud. Der følger jeg de DJ-ene og artistene og folkene jeg liker stilen til, og det de lager og deler fra andre kommer i en slags feed, akkurat som på Facebook. Dermed er det kjempeenkelt å oppdage ny musikk, fordi jeg følger folk og artister som jeg vet liker det samme som meg! Dessuten er det gratis.

Vanligvis bruker jeg Spotify for å oppdage ny, original musikk, men SoundCloud bruker jeg mer for remixer og annen elektronisk musikk, og det er noen av disse jeg tenkte jeg kunne dele med dere nå. Her er altså mine favoritter som jeg har spart opp igjennom, og om du finner på SoundCloud, legg meg gjerne til, jeg deler alltid mine nye favoritter der :)

Tips meg gjerne om noen av dine favorittlåter i kommentarfeltet, jeg liker det aller meste!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.