Noen favoritter på SoundCloud

Publisert i Musikk av
Kygo på SoundCloud - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg liker musikk. Jeg hører masse på musikk. Jeg bruker både Spotify, YouTube, Hype Machine og SoundCloud for å oppdage og lytte på ny musikk. En av favorittene for å oppdage nytt er SoundCloud. Der følger jeg de DJ-ene og artistene og folkene jeg liker stilen til, og det de lager og deler fra andre kommer i en slags feed, akkurat som på Facebook. Dermed er det kjempeenkelt å oppdage ny musikk, fordi jeg følger folk og artister som jeg vet liker det samme som meg! Dessuten er det gratis.

Vanligvis bruker jeg Spotify for å oppdage ny, original musikk, men SoundCloud bruker jeg mer for remixer og annen elektronisk musikk, og det er noen av disse jeg tenkte jeg kunne dele med dere nå. Her er altså mine favoritter som jeg har spart opp igjennom, og om du finner på SoundCloud, legg meg gjerne til, jeg deler alltid mine nye favoritter der :)

Tips meg gjerne om noen av dine favorittlåter i kommentarfeltet, jeg liker det aller meste!

Forrige innlegg Neste innlegg

8 kommentarer

 • Reply Ane

  Gjerne hør på låtene mine, under navnet i still miss you!

  7. april 2016 at 15:19
 • Reply Caroline

  Oh, herlig! Takk!

  7. april 2016 at 16:05
 • Reply karen anna

  Åh, så gøy! :D

  8. april 2016 at 11:46
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Masse digg musikk! Elsker SoundCloud, men er ikke registrert bruker. Kanskje jeg bør bli det=

  8. april 2016 at 11:48
  • Reply Carina Behrens

   Det burde du så absolutt bli, da kan du følge andre brukere, blant annet artister, du kan lage spillelister og like og «retweete» sanger du elsker til dine følgere igjen :)

   8. april 2016 at 16:29
 • Reply Andrea

  Ny musikk nå som helgen setter inn passet helt ypperlig! Slike tips er gull verdt.

  8. april 2016 at 16:25
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like