Må se: Offline Dating - Carina Behrens, carinabehrens.com

Må se #3: Offline Dating

Jeg har hatt besøk i helgen og nå er jeg skikkelig syk. Sånn, bli hjemme og ligge i sengen eller på sofaen og synes skikkelig synd på meg selv-syk. Dytter i meg sjokolade og ser på serier som egentlig ikke interesserer meg, men så oppdaget jeg denne kortdokumentaren: «Offline Dating».

Regissøren Samuel Abrahams følger kompisen sin Tom, som gjerne vil treffe en dame å gå på date med, uten hjelp av Internett. I disse Tinder/Match/Sukker/Happn-tider så virker det ikke som at noen treffes manuelt lenger, og det er jo litt trist. Synes denne lille filmen får det frem så utrolig bra; hvor fint – og vanskelig – det kan være å møte mennesker på ordentlig.

Jeg skulle ønske jeg var tøff nok til å gå opp til fremmede og slå av en prat (ikke spørre om en date da, I’m taken). Tenk så mange utrolig fascinerende og interessante mennesker med helt ulik bakgrunn og utgangspunkt enn deg selv?! Wow.

Kommentarer

3 kommentarer til “Må se #3: Offline Dating”

 1. Renate avatar

  Åh. Selv er jeg veldig dårlig på å ta en prat med fremmede (litt for oppslukt av musikken, hehehe), men tenk så fint det egentlig hadde vært? Å bli kjent med nye hyggelige folk. Og offline-dating høres egentlig veldig allright ut (kanskje ikke spørre «vil du date med meg?» med en gang, men kanskje ta en prat med noen randome folk på bussen eller i en park, for å bli bedre kjent). Selv bruker jeg ikke tinder, happn eller noen av de andre datingappene, for jeg har mest lyst til å møte noen på ekte første gang. Men så er det jo ikke bare bare å møte noen på ekte alltid! Føler jeg da, haha.

 2. Luisa Fernanda del Mar avatar

  God bedring, fine ♡ Liker at du deler slike fine greier!
  Jeg skulle vært modigere selv. Er vel egentlig ikke så sosial med andre enn vennene og familien min, går ikke inn for å bli kjent med nye folk. Men jeg syns det er fint å kunne skryte eller gi komplimenter til folk, kjente og ukjente :)

 3. Milla avatar

  God bedring!! Her i huset e det hunden vår som e syk. Andre nattå uten søvn fordi eg må ut nesten kvar halvtime med ei kvalm og diaré forstyrra bikkje. Love it. Kjekt å oppdaga fine ting mens ein e sjuk da, detta hørres jo heilt fabelaktig ut. va sånn de gjorde det før vettu. Når internettet ikje va overalt. Back to basics rett og slett. Og eg e litt lik deg, tør ikje ta kontakt med fremmede, ikje med alkohyler inni bildet ein gong haha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *