Må se #3: Offline Dating

3 kommentarer
Film
Må se: Offline Dating - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg har hatt besøk i helgen og nå er jeg skikkelig syk. Sånn, bli hjemme og ligge i sengen eller på sofaen og synes skikkelig synd på meg selv-syk. Dytter i meg sjokolade og ser på serier som egentlig ikke interesserer meg, men så oppdaget jeg denne kortdokumentaren: «Offline Dating».

Regissøren Samuel Abrahams følger kompisen sin Tom, som gjerne vil treffe en dame å gå på date med, uten hjelp av Internett. I disse Tinder/Match/Sukker/Happn-tider så virker det ikke som at noen treffes manuelt lenger, og det er jo litt trist. Synes denne lille filmen får det frem så utrolig bra; hvor fint – og vanskelig – det kan være å møte mennesker på ordentlig.

Jeg skulle ønske jeg var tøff nok til å gå opp til fremmede og slå av en prat (ikke spørre om en date da, I’m taken). Tenk så mange utrolig fascinerende og interessante mennesker med helt ulik bakgrunn og utgangspunkt enn deg selv?! Wow.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.