Kaffe og blomster - Bloggliste - Carina Behrens, carinabehrens.com

En liste om blogging

For en stund tilbake publiserte Karen Anna en liste om blogg hun hadde laget, og siden jeg har fått en del nye lesere i det siste, tenkte jeg det kunne være kult å fortelle litt om min «bloggerhistorie».

Når startet du å blogge?

Jeg startet å blogge for rundt ti (!!!) år siden. Da jeg startet handlet det mest om hvordan sidene så ut, og jeg husker jeg og noen venninner brukte mange timer på å lage headere og sånt. Det var først etter hvert at det handlet om teksten og innholdet–ikke glitrende GIFs.

Hva er det beste med å blogge?

Det beste med å blogge er å ha et sted jeg kan vende meg til når jeg har noe jeg vil formidle. Et sted som utfordrer kreativiteten min og «tvinger» meg til å sette meg ned og gjøre det jeg elsker: å skrive. Jeg har også møtt så utrolig mange bra folk gjennom årene via denne bloggen, inkludert noen av mine nærmeste venner, og det synes jeg er helt fantastisk.

Hva er det verste med å blogge?

Det verste med å blogge må være å hele tiden finne på noe nytt å skrive om. Skyldfølelsen du føler når du ikke skriver noe på lenge.

Hvilke innlegg liker du best å skrive?

Jeg er veldig glad i å skrive om film og litteratur, men i det siste har jeg trukket meg mer mot blogging og hjemmesider og temaer rundt de to tingene. Jeg har opparbeidet meg mye kunnskap om dette opp igjennom og synes det er veldig gøy å kunne dele dette med andre!

Lager du vlogger? Hvorfor/hvorfor ikke?

Ja, jeg lager vlogger. Jeg synes video er en ekstremt spennende måte å uttrykke seg på, og jeg håper å bli flinkere på det og gjøre det oftere. Det startet med at jeg så på andres og fant det veldig underholdene og tenkte at kanskje jeg kunne få til det samme. Har ikke heelt funnet den gyldne tråden enda, men kommer til å fortsette og forhåpentligvis forbedre meg underveis!

Favorittblogger:

Jeg synes det er ekstremt vanskelig å skulle velge ut noen få favoritter, fordi det er så mange. Jeg skal heller være flink og lage et par innlegg der jeg lister opp alle sammen fordi det er liksom ikke én som fortjener det mer enn en annen ♥︎

Har du noen gang delt en blogg med noen?

Jeg har aldri delt en blogg med noen, men jeg har drevet opptil flere nettmagasiner med andre folk. Den siste, og mest suksessfulle, var Oh Chérie, der vi hadde mange flinke skribenter med på laget og faktisk en god del lesere. Dessverre endte det opp med at vi ikke hadde tid til å drive det, pga. jobb, skole og liv :(

Er det å ha mange lesere viktig for deg?

Jeg er ikke opptatt av å ha mange lesere bare for å ha mange lesere, men jeg synes så klart det er gøy når tingene jeg skriver og videoene jeg lager blir sett av så mange som mulig. Å skrive for seg selv er selvfølgelig viktig, men å føle seg sett er også det! (Og greit, jeg skal innrømme det, jeg er en smule oppmerksomhetssyk – men bare på nett!)

Hva tenker du om bloggen din fremover? Er du lei? Er du motivert? Er det noe du vil fortsette med lenge?

Når det kommer til denne bloggen så er jeg nok mer motivert nå enn jeg har vært på veldig lenge. Akkurat hva planen er fremover er jeg ikke helt sikker på, men jeg har kommet inn i en god rytme der jeg skriver mye om blant annet blogghjelp og slike ting som kan hjelpe andre bloggere og kreative. Samtidig håper jeg å kunne inkludere mer video, men akkurat nå vil jeg ikke sette noen regler for meg selv. Jeg koser meg med bloggingen og håper det varer i lang lang tid :)

Foto av Annie Spratt.


Publisert

i

,

av

Kommentarer

8 kommentarer til “En liste om blogging”

 1. karen anna avatar

  Åh, veldig fine svar! <3 Det er gøy å se hva andre svarer på en liste man har laget :D Jeg håper også du blogger i lang, lang tid fremover! Og jeg liker at du blogger en del om blogghjelp og sånn, det er veldig nyttig.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Jeg håper DU blogger i lang, lang tid fremover også! Og bra du liker blogghjelpinnleggene, godt å høre de gjør nytte for seg :)

 2. Stine Friis avatar

  Kult! Jeg vil og fylle ut denne! :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Gjør det, gjør det, gjennomfør det!

 3. victoria avatar

  Ti år ja, sykt lenge! Og du blir bare bedre for hver dag som går :)

  1. Carina Behrens avatar

   Ååh, takk <3<3<3

 4. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Jeg er så glad for at du blogger <3

  1. Carina Behrens avatar

   Og jeg er så glad for at du leser (og blogger selv) <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *