Jeg finnes på Snapchat

Publisert i Internett av
Snapchat, enkelst - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg skulle laste opp bilder jeg har lagret fra Snapchat for å vise dere at jeg er skikkelig kul på Snapchat og at dere burde følge meg, men så fant jeg bare selfies, haha. Jeg lover at det ikke er bare selfies der (selv om det kanskje er i overkant mange av dem).

Om dere vil følge med litt mer på day-to-day-life i Stockholm og hva jeg driver med, så kan dere søke meg opp – jeg heter enkelst – eller bruk bildet over på sånn fancy måte der dere bruker kameraet på Snapchat og tar bilde av det… Dere skjønner hva jeg mener… Legg meg til, og si gjerne hva dere kaller dere selv i appen i kommentarfeltet, så jeg vet hvem dere er!

25. april 2016
/
Forrige innlegg Neste innlegg

5 kommentarer

 • Reply victoria

  jeg tror jeg har deg på snapchat?

  25. april 2016 at 22:14
  • Reply Carina Behrens

   Jeg har i hvert fall deg!

   26. april 2016 at 09:04
   • Reply car insurance quote

    WOW. I don't know which I like better…the sakura jelly, or this!Did Dad/Wey like it?The cake AND the photos are gorgeous, you've improved a lot! i would have focused more on the front of the roll instead of the middle though (referring to first pic). Colours are just right.I bought a mini-oven and a cake mixer yesterday, second hand. Gonna get busy in the kitchen. Ayi wants to teach me how to make some local dishes!

    4. juni 2016 at 17:30
   • Reply auto insurance

    I do trust all the ideas you’ve offered to your post. They are really convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are too quick for newbies. May just you please prolong them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

    19. juli 2016 at 11:56
 • Reply Milla

  Digge snapchat, legge deg te ASAP Zulu Honolulu!

  26. april 2016 at 16:14
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like