The Witch - Trailere - Carina Behrens, carinabehrens.com

Trailere for filmer jeg vil se

The Witch - Trailere - Carina Behrens, carinabehrens.com

Som den filmnerden jeg er finnes det utallige filmer jeg gleder meg til å se. Sånn helt ærlig er jeg litt usikker på om jeg egentlig liker trailere, jeg liker ikke at de røper så mye fra filmene, men jeg klarer som regel ikke å holde meg unna likevel. Og, siden jeg er en deler, så har dere her trailerne til de filmene jeg gleder meg til å sjekke ut!

(PS: Legg gjerne igjen lenke til en trailer på en film DU gleder deg til å se!)


Zootopia

Jeg er garantert sent ute med å ville se denne, og den burde kanskje ikke engang vært på listen siden den allerede går på kino (går det an å glede seg til noe som du selv utsetter?). Men, whatever. Jeg gleder meg. Den stiller visst gode sammfunnsspørsmål samtidig som den er fabulously morsom–hva mer kan en be om?

Neighbours 2 – Sorority Rising

Jeg elsket den første Neighbours-filmen og jeg må bare innrømme at jeg gleder meg til denne, som jeg ikke engang visste at skulle komme. Seth Rogen og Zac Efron er et skikkelig dreamteam, og jeg synes faktisk at Efron gjør det bra som moromann i komedier. Selv om jeg er feminist så kan jeg vel få lov til å si at han ikke er helt feil å se på heller?

The Darkness

Jakten på den perfekte skrekkfilmen fortsetter. Selv om jeg er skeptisk til at dette er skrekkfilmen jeg har ønsket meg så lenge, må jeg likevel gi den en sjanse. Det er tross alt Kevin Bacon, folkens.

Ghostbusters

Ghostbusters i kvinneversjon? Ja, takk! Jeg tror denne kommer til å være veldig morsom, men jeg synes det er trist at det er så stereotypiske kvinneroller (black girl from the ghetto og sånn). Jeg kommer til å se den uansett og jeg kommer mest sannsynlig til å le masse og så tar vi kvinnekampen en annen dag enn akkurat den dagen jeg skal se denne.

Now You See Me 2

Jeg vet, jeg vet. Det var mange som ikke likte den første, men jeg gjorde det. Ikke fordi den var av ekstraordinær kvalitet, men fordi den var utrolig underholdene. Dessuten, Daniel Radcliffe er med. Man kan jo ikke motstå!

The Witch

Dette er derimot en skrekkfilm jeg tror er veldig god, og fullt mulig en verdig konkurrent når det kommer til de beste skrekkfilmene. Anmeldelsene har i hvert fall vært gode. Dessverre går visst ikke denne på kino verken i Norge eller Sverige, så det blir nok vanskelig å få sett den på en storskjerm (som alle skrekkfilmer burde bli sett på), men jeg får klare meg uten.

Sausage Party

En animasjonsfilm for voksne, laget av blant andre Seth Rogen… Kan det egentlig bli mer riktig?

Mike and Dave Need Weeding Dates

Nok en ny komedie med Zac Efron som jeg har tro på. Den ser slettes ikke original ut og den ser i hvert fall ikke veldig god ut, men jeg tror den kan være morsom. Så fremt de ikke viste oss alle de gode scenene i traileren…

Get a Job

Miles Teller <3 Need I say more? Sånn bortsett fra Miles Teller <3 ser egentlig denne filmen ganske anonym ut. Men hallo, Miles Teller <3

Kommentarer

3 kommentarer til “Trailere for filmer jeg vil se”

  1. Caroline avatar

    Må se dem :D

  2. Luisa Fernanda del Mar avatar

    Gøy med filmtips! Jeg har så lyst å se Zootopia! Og første Neighbours filmen så vi ikke ferdig, kanskje vi skal gi den en ny sjanse. Og ja, hallo, Miles Teller <3

  3. Julie Iversen avatar

    Takk for mange bra tips :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *