Thailand-eventyret på video (vlog) - Carina Behrens, carinabehrens.com

Thailand-eventyret på film (video)

Hei fine folk, har dere hatt en fin påske? Jeg dro hjem til Oslo og hang med kjære og nære hele helgen. Det gikk virkelig i ett, så selv om jeg tok en liten bloggpause ble det ikke mye pause sånn ellers. Misunner folk som har hytte, hvor deilig er det ikke å bare kunne rømme fra virkeligheten når enn du vil?

Anyways. Jeg hadde store planer om å vlogge hele påskeferien, men jeg filmet i typ ett døgn før jeg begynte å glemme å ta med kameraet over alt. Så, da jeg satte meg på toget tilbake til Stockholm igjen, bestemte jeg meg for å redigere ferdig filmen fra Thailand, som jeg har jobbet på i 1000 timer og unngått å jobbe på minst like lenge.

Jeg er ganske fornøyd selv (tror vlogging er noe jeg kunne tenke meg å begynne å gjøre litt mer aktivt), men hadde satt pris på enhver konstruktive tilbakemelding du måtte komme på i farta! Og så hadde jeg så klart satt skikkelig pris på en Subscribe og en tommel opp (YouTube-kanalen min finner du her), men det er så klart helt opp til deg!

Over til hvorfor du er her, her er Thailand-vloggen i sin fulle prakt:


Publisert

i

,

av

Kommentarer

7 kommentarer til “Thailand-eventyret på film (video)”

 1. victoria avatar

  Ah, den har jeg sniktittet på. Musikken passet faktisk bra til Thailand, så thumbs up for det! Ellers tror jeg ikke har annet å si om den, bortsett fra at det så ut som dere hadde det megaaaafett!
  Påsken min har vært fantastisk og litt på kanten av trist, men det ordna seg! :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Husket hva du sa om musikken i den forrige, så prøvde å være litt flinkere denne gangen :)) Så godt at det triste ordna seg da <3

 2. Elena avatar

  Ooo, så fint! Jeg får så lyst til å reise! Og musikken var kjempefin. Passer veldig bra til videoen ;)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk :)) Musikken er alltid det verste!

 3. Caroline avatar

  Du er PRO på redigering!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Så kult at du synes det! Takk <3

 4. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Yolo! Neida. Men herregud så fin film <3 Du er rå på film og denne ga meg reisefeber!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *