Lenkelike #3: Skrivetips og Tinder-menn

2 kommentarer
Lenkelike
Lenkelike - Carina Behrens, carinabehrens.com

Lenkelike - Carina Behrens, carinabehrens.com

Nok en søndag har passert uten at jeg publiserte søndagslista mi, så da kommer den på en mandag i stedet – igjen. Men, jeg tenker, når har vi behov for litt ekstra inspirasjon og litt ålreit underholdning, sånn egentlig? Er det på søndager, som egentlig er ganske ålreite i seg selv, eller er det på mandager, som er ganske kjipe, fordi det er den dagen som er lengst unna helgen av dem alle?


☞ Denne artikkelen om hvordan du kan skrive en god Om meg-side til bloggen din. Jeg vet at jeg i kveld skal granske denne teksten svært godt og prøve meg på noen av tipsene, for nå har jeg utsatt å gjøre noe med den teksten om meg alt for lenge.

☞ En mann tok bilde av alle mennnene han møtte på Tinder. Bildeserien er vakker og intim og jeg ble rett og slett bergtatt. Tenk at noe så veldig digitalt – virkelig et symbol på den digitale verden vi har skapt – kan bli til noe så nedstrippet og vakkert?!

☞ Denne videoen av en svensk artist som kaller seg Wintergatan. Han lager helt utrolig vakker musikk med klinkekuler. Jepp! Dette må du bare se for å tro. Takk til Lisa som skrev om den først.

☞ Svenske Amanda har skrevet ned sine beste skrivetips og jeg ble så inspirert. Selv om det er mye som kanskje sier seg selv så skriver hun de ned på en måte som gjør at du tenker selvfølgelig, hvorfor tenkte jeg ikke på det før?

Popsugar har laget en liste med mange fine sitater om lesing og bøker og jeg synes det var så mye fint der!

«Never trust anyone who has not brought a book with them.» — Lemony Snicket

ezgif.com-crop

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.