Lenkelike #1 - Carina Behrens, carinabehrens.com

Lenkelike #1

Lenkelike #1 - Carina Behrens, carinabehrens.com

Time to share the love! Vet at mange lager innlegg som dette, men jeg tror faktisk aldri jeg har gjort det, ikke som en fast greie i hvert fall. Så jeg fant ut at det var på tide! Så, la oss bare sette i gang med det jeg vil kalle Lenkelike: en ukentlig søndagsspalte der jeg deler de morsomme, spennende og interessante tingene jeg kommer over på interwebbet i løpet av uka!

Share the love:

☞ Denne filmen om ytringsfrihet og sensur, og hvordan sensur absolutt ikke gjør annet godt enn å skjule problemer i stedet for å endre holdninger: Sorry, we can’t ban everything that offends you.

☞ Jeg har funnet true crime-podkasten jeg alltid har ønsket meg: Sword and Scale. Hver episode tar for seg en hendelse eller et tema (som for eksempel psykopati) og her er det ikke snakk om å holde tilbake. Historiene er ekle, skumle, forferdelige, men de er ekte. Vi får høre ekte intervjuer av ekte mordere og kriminelle, og selv om det er ekkelt så må jeg bare innrømme at jeg synes det er utrolig spennende og ikke minst interessant! (Dessuten, i episode tre snakker de om kvinnelige seriemordere, og norskamerikanske Belle Gunness blir viet mye tid. Gøy!)

Artikkelen Runa Fjellanger skrev i Natt&Dag om det som skjedde på møtet for årets 8. mars-paroler. «Aller kjipest er det at unge kvinner som vil være en del av kvinnebevegelsen blir behandla slik de ble på torsdag.» Om vi skal forvente respekt fra de som IKKE kaller seg feminister må vi i det minste klare å respektere hverandre først – uavhengig av ulike meninger og standpunkt! (Les gjerne mer om saken her  om du ikke har fått med deg hva som skjedde.)

Kaffe og MacBook - Carina Behrens, carinabehrens.com

☞ Denne listen med 160 blogginnleggideer. En livredder på de dagene når hjernen rett og slett er helt blank!

☞ Carolines blogg er superfin, men det er én ting jeg virkelig liker og det er alle oppskriftene hun deler med leserne sine. Nå som jeg bor i Stockholm har jeg flyttet inn hos ei dame som er vegetarianer og helst ikke vil at det skal stekes kjøtt i leiligheten. Derfor må jeg bli flinkere til å lage kjøttfri mat og bloggen til Caroline har vært en god følgesvenn. Spesielt én oppskrift gleder jeg meg til å teste ut, og det er hennes Chili sin Carne. Jeg elsker sterk mat, så jeg kommer sikkert til å bruke tre ganger så mye chili som Caroline, men dette ser SÅ godt ut.

☞ Ingen Valentine’s uten romantiske filmer, eller hur? På denne listen over de beste romantiske filmene synes jeg det er masse gull. Har du for eksempel sett Sleepless in Seattle? Åh, den er helt fantstisk. Sett frem godteriskålen, tenn noen duftlys og tving typen eller bestevenninna til å bli med å se noen av disse kjærlighetsklassikerne ♥︎ Happy Valentine’s!

sleepless

☞ Denne listen over praktiske måter å selvutvikles på: 23 Practical Self-Improvement Tips. Elsker for så vidt alt som blir skrevet på hjemmesiden til Sophie. Ta en titt i arkivet hennes, det er så utrolig mye inspirasjon å hente der.

☞ Må jo nesten avslutte med noe som er veldig morsomt nå som jeg har flyttet til Stockholm. En kompis som var på besøk viste meg denne videoen laget av en svensk komikerduo, som handler om «vaskekulturen». Om du ikke vet det, så betyr det å ‘vaske champagne’ at du kjøper en flaske dyr champagne og rett og slett ber servitøren om å helle den ut i vasken, kun for å vise alle andre hvor mye penger du har. Derfor synes jeg denne filmen er veldig morsom og en fin måte å avslutte denne listen på. Enjoy:


Publisert

i

av

Kommentarer

7 kommentarer til “Lenkelike #1”

 1. Caroline avatar

  Å, så mange fine tips! Og tusen takk for link! Det er bare å helle innpå med chili :D

 2. Røverdatter avatar

  Takk for fine tips! Jeg skal så visst høre Sword and Scale :D

 3. Stine Friis avatar

  We can’t ban everything that offends you<3

 4. Luisa Fernanda del Mar avatar

  EEELSKER slike innlegg! Keep’em coming!

 5. karen anna avatar

  Åh yey, takk for masse gode tips! <3

 6. Synne avatar

  Sånne innlegg er alltid gøy! Herlighet, jeg har hørt rykter om den derre vaskekulturen, og som vinentusiast – samt vanlig, oppegående menneske, haha – synes jeg selvfølgelig at det er helt forkastelig!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, ja, som vanlig menneske er vaskekulturen helt… insane!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *