Koh Tao, Thailand - Carina Behrens, carinabehrens.com

Et annerledes juleeventyr

Koh Tao, Thailand - Carina Behrens, carinabehrens.com

For aller første gang, på 27 år, feirer jeg ikke jul og nyttår hjemme i Norge. Akkurat nå sitter jeg i strandbaren på et hotell på Koh Tao, Thailand. Etter to netter i Bangkok og én natt på Koh Samui kom vi oss endelig frem til Koh Tao i går. Her skal vi være i fem netter til, feire julaften blant annet, før vi drar tilbake til Koh Samui. Der har vi planer om å feire nyttår. Deretter bærer det hjemover til kalde Norge. Nytt år, nye muligheter.

Jeg er ganske sikker på at det kommer til å skje mye spennende i det nye året, og mest sannsynlig starter et helt nytt og sykt kult kapittel for meg i januar (som jeg skal fortelle dere alt om senere), så denne ferien kunne ikke kommet mer beleilig! Nå skal det bare nytes maks før alt stresset igjen kommer på løpende bånd!

God jul og godt nyttår ‘a, folkens ♥︎


Publisert

i

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Et annerledes juleeventyr”

 1. Linn avatar

  God jul og godt nyttår til deg min fine SoMe-venn. Jeg håper vi ses mer enn en gang i 2016. Smask og dask!

 2. Caroline avatar

  God jul Carina <3 Kos deg masse!

 3. Anette avatar

  Dette høyres fantastisk ut! Sikkert spennande å gjere noko ein ikkje har gjort tidlegare. YOLO :-D

 4. Synnøve avatar

  Sjukt misunneleg no! kos deg masse i Thailand, det virker heilt fantastisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *