2015 var ikke mitt år, men…

7 kommentarer
Hverdagen

… det tror jeg jammen 2016 blir. Jeg har store nyheter som jeg brenner etter å fortelle dere, men jeg skal vente litt til, til jeg har kommet hjem fra ferie og alt har fått sunket inn. I mellomtiden ønsker jeg dere alle sammen et skikkelig godt nyttår! Må det nye året starte med et brak og bestem deg du også, for at 2016 er det året DU skal nå målene dine!

Glad i dere! Stor nyttårsklem fra meg ♥︎

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

7 kommentarer

  • Carina Behrens sier

   Så koselig å høre jeg er savnet :D Godt nyttår :-*

 1. Ææææh, bokprosjekt!? Bryllup?? Gledings :D:D Jeg håper du har smilt masse i 2015, men at du skal smile eenda mer i 2016. Ønsker deg alt godt for det nye året <3 Nyttårsklem! Ps, bloggen din er jeg blitt litt forelska i, jeg…

  • Carina Behrens sier

   Åh, herlighet, for en fantastisk kommentar <3 TAKK! Og nei, ikke noe bryllup eller bok på gang her (men sistnevnte er så klart likevel på lista over ting som må settes i gang snart) - men du kan se hva det er i det siste innlegget :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *