2015 var ikke mitt år, men…

… det tror jeg jammen 2016 blir. Jeg har store nyheter som jeg brenner etter å fortelle dere, men jeg skal vente litt til, til jeg har kommet hjem fra ferie og alt har fått sunket inn. I mellomtiden ønsker jeg dere alle sammen et skikkelig godt nyttår! Må det nye året starte med et brak og bestem deg du også, for at 2016 er det året DU skal nå målene dine!

Glad i dere! Stor nyttårsklem fra meg ♥︎


Publisert

i

av

Kommentarer

7 kommentarer til “2015 var ikke mitt år, men…”

 1. Stine Friis avatar

  Velkommen hjem, Carina! Har savna å se bloggen din i Bloglovin’-lista. God nytt år :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Så koselig å høre jeg er savnet :D Godt nyttår :-*

 2. Caroline avatar

  Oh, spennende! Gleder meg til å høre! Og godt nytt år og bloggår :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Takk, likeså <3

 3. Ingvild Hegge Eriksen avatar

  Ææææh, bokprosjekt!? Bryllup?? Gledings :D:D Jeg håper du har smilt masse i 2015, men at du skal smile eenda mer i 2016. Ønsker deg alt godt for det nye året <3 Nyttårsklem! Ps, bloggen din er jeg blitt litt forelska i, jeg…

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Åh, herlighet, for en fantastisk kommentar <3 TAKK! Og nei, ikke noe bryllup eller bok på gang her (men sistnevnte er så klart likevel på lista over ting som må settes i gang snart) – men du kan se hva det er i det siste innlegget :D

 4. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Fina! Nå gleder jeg meg til å lese dine siste bloggposter, en etter en :D Godt nytt år!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *