20 fakta om meg (video) + rosa hår

Publisert i Video av
Ny video på YouTube - Carina Behrens, carinabehrens.com

Ny video på YouTube - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg skriver aldri lenger. Grunnen er enkel: jeg har forelsket meg i video – altså videoblogging. Jeg synes, for øyeblikket, at det er så moro å planlegge og lage video i stedet for å skrive. Så derfor har jeg laget enda en!

Denne gangen lister jeg opp 20 tilfeldige fakta om meg selv. Er jeg den eneste som har undertøy som er over syv år gammelt? Nei? Så bra. Se videoen for å se om vi kanskje har noe mer til felles!

Om en uke sitter jeg på flyet på vei til Thailand, så det kommer til å være litt stille fra meg i noen uker (så fremt jeg ikke går lei av alle jeg reiser med og heller setter meg for å blogge), men det er desto STØRRE grunn for å følge meg på Bloglovin’ og/eller YouTube, sånn at dere får det med dere når jeg er tilbake ☼

Forrige innlegg Neste innlegg

5 kommentarer

 • Reply Caroline

  Hahahaha, jeg synes du er kjempemorsom! JEG ELSKER VIDEOBLOGGENE DINE! :D Og du er veldig flink å redigere!

  10. desember 2015 at 20:15
  • Reply Carina Behrens

   Tusen, tusen takk! Føler selv jeg kunne vært mye flinkere til å redigere, så det betyr mye å høre <3

   10. desember 2015 at 20:45
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Hahaha, du assa <3 Joda, du er morsom, søt, fin, rar og alt det! Jeg gleder meg vilt til neste videoblogg, film i Thaaailanænd da! Vi prates på nyåret, ja sånn for realz ;)

  11. desember 2015 at 01:44
  • Reply Carina Behrens

   Takk <3 Og jaaaa, det gjør vi :D <3

   11. desember 2015 at 08:04
 • Reply Ingvild Hegge Eriksen

  Hahaha, cute!!! Og JA, jeg kommer til å subscribe <3 Håper du får en nice uke!

  14. desember 2015 at 08:02
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like