Favorite melodies from October

Publisert i Musikk av
Oktober spilleliste - Carina Behrens, carinabehrens.com

Oktober spilleliste - Carina Behrens, carinabehrens.com
Bildekilde.

I begynnelsen av oktober lagde jeg en spilleliste på Spotify som jeg kalte Oktober og der la jeg inn alle sangene jeg fikk dilla på i løpet av måneden. Nå tenkte jeg at jeg skulle gjøre det samme for november og desember og alle andre måneder og så dele de med dere fordi jeg vet ikke med dere, men jeg er i hvert fall alltid på utkikk etter ny musikk å høre på.

Spillelisten finner du på Spotify her.

Så dette er den musikken jeg hørte mest på i oktober og det er en god blanding av mye forskjellig. Jeg er egentlig litt overrasket over hvor lystig mange av sangene er. På denne tiden av året pleier jeg alltid være litt melankolsk og det reflekteres aller mest gjennom musikken jeg hører på. Denne oktoberen har det ikke vært sånn.

Legg gjerne igjen lenker i kommentarfeltet til noen av sangene DU hørte aller mest på i løpet av måneden som var ♥ Hope you like!

PS: Her har du noen av de jeg hørte mest på Soundcloud også:Forrige innlegg Neste innlegg

9 kommentarer

 • Reply Caroline

  Jeg liker musikken du legger ut på Spotify godt, jeg stjeler den ofte ;) Og elsker at du blogger så ofte!

  4. november 2015 at 14:57
  • Reply Carina Behrens

   Yay, det var koselig å høre! Og stjel i vei ;)

   4. november 2015 at 15:55
 • Reply Røverdatter

  Det er så fint med musikktips!!

  Jeg har hørt en del på Kazenjammer – I will dance.
  Wolves Without Teeth – Of Monsters And Men
  Og så har jeg hørt en del på Editors. Digger de!

  4. november 2015 at 17:13
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk for tips, skal sjekke ut. Elsker Of Monsters and Men <3 Så de live for et par år siden!

   6. november 2015 at 12:24
 • Reply Lena

  Hurra for musikktips! :D

  4. november 2015 at 18:26
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Herlige tunes! Elsker å oppdage nye <3

  5. november 2015 at 11:45
 • Reply victoria

  lsd <3

  7. november 2015 at 02:49
 • Reply Scottgon

  Предлагаем полностью рабочее ПО/We offer cracked SCHINDLER FCOM5 ALL MODULES (CRACK – Dongle emulator/Custom license/Patch). Полная поддержка наших решений. Тестирование перед оплатой/Full support for our solutions. Testing before payment. Контакты/Contacts: nodongle24 /@/ gmail.com (remove spaces and /)

  Senselock Basic Dongle Emulator, Guardant Code Time Dongle Emulator, Rockey 4nd Dongle Emulator, CrypKey Dongle Emulator, Guardant Time Net Dongle Emulator, Sentinel Scribe Dongle Emulator, Wi3p Dongle Emulator, Martix Dongle Emulator, Megalock De Dongle Emulator, Guardant Code Pro Dongle Emulator, Sentinel C Plus Dongle Emulator, FLEXID License Manager, Megalock Korea Dongle Emulator, Tiny+ Dongle Emulator, Sentinel C Dongle Emulator.

  31. januar 2017 at 11:39
 • Reply MarcusUrisp

  pet care magazine – female magazine, moto magazine.

  21. februar 2017 at 19:40
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like