Hør: Lena Dunhams «Women of the Hour»

Publisert i Samfunn av
Lena Dunham: Women of the Hour - Carina Behrens, carinabehrens.com

Lena Dunham: Women of the Hour - Carina Behrens, carinabehrens.com

Er du en podcast-fan? Jeg er litt sånn sporadisk podcast-fan. Jeg elsket «Serial» (så klart), men den eneste grunnen til at jeg fikk rotet meg til å høre på den var på grunn av en veldig lang biltur. I hverdagen synes jeg det er vanskeligere å ta meg tid til å skru på en podcast. Jeg tenker superofte at jeg skal bli flink til å høre på til og fra jobb, når jeg går tur, sånne ting, men det skjer liksom aldri.

Så våknet jeg i dag til nyheten om at Lena Dunham hadde kommet med en ny podcast (produsert av BuzzFeed): «Women of the Hour». YAY! Jeg brukte hele morgenen til å høre på, og jeg elsket det. Det er ingen hemmelighet at jeg er stor Lena Dunham-fan (hadde store planer om å skrive om boka hennes, men så var jeg så treig med å lese den).

Det vil bli lagt ut fem episoder i alt, der kvinner i alle aldre og alle farger og alle andre forskjeller du kan tenke deg, diskuterer ting som kjærlighet, sex, karriere, kropp og som i denne første episoden: vennskap.

Jeg forelsket meg helt i denne podcasten allerede ved første lytt, så jeg måtte bare legge igjen et tips!

Du kan høre den første episoden på Soundcloud (eller laste ned fra iTunes):

Forrige innlegg Neste innlegg

7 kommentarer

 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Dagens tips! Takk! Skal garantert høre på ;)

  5. november 2015 at 11:40
 • Reply Ingvild Hegge Eriksen

  Iiha, kult tips. Må sjekke ut :D

  5. november 2015 at 11:49
 • Reply Caroline

  Oh, tusen takk!

  5. november 2015 at 12:32
 • Reply Pernille

  Åh, takk for tips! Er en massiv podcast-forbruker, så er alltid på utkikk etter nye å høre på. Visste at Lena Dunham skulle komme med en, men ante ikke når, så nå ble jeg kjempeglad!

  5. november 2015 at 16:08
 • Reply Synne

  Hurra for radio og flinke folk!

  6. november 2015 at 13:40
 • Reply Lena

  Jeg har aldri vært en podcast-dame, men nå tror jeg sannelig at jeg konverterer altså. Tusen takk for tips! :D

  8. november 2015 at 08:29
 • Reply Lisa

  Takk for tips! Jeg elsker podcaster :-) Gleder meg til å høre!

  20. januar 2016 at 21:26
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like