Lena Dunham: Women of the Hour - Carina Behrens, carinabehrens.com

Hør: Lena Dunhams «Women of the Hour»

Lena Dunham: Women of the Hour - Carina Behrens, carinabehrens.com

Er du en podcast-fan? Jeg er litt sånn sporadisk podcast-fan. Jeg elsket «Serial» (så klart), men den eneste grunnen til at jeg fikk rotet meg til å høre på den var på grunn av en veldig lang biltur. I hverdagen synes jeg det er vanskeligere å ta meg tid til å skru på en podcast. Jeg tenker superofte at jeg skal bli flink til å høre på til og fra jobb, når jeg går tur, sånne ting, men det skjer liksom aldri.

Så våknet jeg i dag til nyheten om at Lena Dunham hadde kommet med en ny podcast (produsert av BuzzFeed): «Women of the Hour». YAY! Jeg brukte hele morgenen til å høre på, og jeg elsket det. Det er ingen hemmelighet at jeg er stor Lena Dunham-fan (hadde store planer om å skrive om boka hennes, men så var jeg så treig med å lese den).

Det vil bli lagt ut fem episoder i alt, der kvinner i alle aldre og alle farger og alle andre forskjeller du kan tenke deg, diskuterer ting som kjærlighet, sex, karriere, kropp og som i denne første episoden: vennskap.

Jeg forelsket meg helt i denne podcasten allerede ved første lytt, så jeg måtte bare legge igjen et tips!

Du kan høre den første episoden på Soundcloud (eller laste ned fra iTunes):


Publisert

i

av

Kommentarer

7 kommentarer til “Hør: Lena Dunhams «Women of the Hour»”

 1. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Dagens tips! Takk! Skal garantert høre på ;)

 2. Ingvild Hegge Eriksen avatar

  Iiha, kult tips. Må sjekke ut :D

 3. Caroline avatar

  Oh, tusen takk!

 4. Pernille avatar

  Åh, takk for tips! Er en massiv podcast-forbruker, så er alltid på utkikk etter nye å høre på. Visste at Lena Dunham skulle komme med en, men ante ikke når, så nå ble jeg kjempeglad!

 5. Synne avatar

  Hurra for radio og flinke folk!

 6. Lena avatar

  Jeg har aldri vært en podcast-dame, men nå tror jeg sannelig at jeg konverterer altså. Tusen takk for tips! :D

 7. Lisa avatar

  Takk for tips! Jeg elsker podcaster :-) Gleder meg til å høre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *