Carina Behrens på video - carinabehrens.com

En oppdatering på video – for de spesielt interesserte

Carina Behrens på video - carinabehrens.com

Jeg hadde egentlig tenkt å skrive et langt innlegg, men så fant jeg ut at det var syv måneder siden sist jeg lagde en video og det var jo alt for lenge siden, så jeg lagde en slags oppdatering på film i stedet.

Ikke for å lage unnskyldninger (jo), men jeg var ganske sliten her og jeg hadde allerede prøvd å lage videoen en gang tidligere, så om jeg ikke ser så overlykkelig så er jeg det altså! Eller, jeg er i hvert fall ikke sur.

PS: Hadde satt pris på en subscribe om dere synes jeg er artig ♥


Publisert

i

,

av

Kommentarer

3 kommentarer til “En oppdatering på video – for de spesielt interesserte”

  1. karen anna avatar

    du er søt <33 gleder meg til flere videoer!

  2. Caroline avatar

    Liker video! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *