En oppdatering på video – for de spesielt interesserte

Publisert i Hverdagen, Video av
Carina Behrens på video - carinabehrens.com

Carina Behrens på video - carinabehrens.com

Jeg hadde egentlig tenkt å skrive et langt innlegg, men så fant jeg ut at det var syv måneder siden sist jeg lagde en video og det var jo alt for lenge siden, så jeg lagde en slags oppdatering på film i stedet.

Ikke for å lage unnskyldninger (jo), men jeg var ganske sliten her og jeg hadde allerede prøvd å lage videoen en gang tidligere, så om jeg ikke ser så overlykkelig så er jeg det altså! Eller, jeg er i hvert fall ikke sur.

PS: Hadde satt pris på en subscribe om dere synes jeg er artig ♥

Forrige innlegg Neste innlegg

3 kommentarer

 • Reply karen anna

  du er søt <33 gleder meg til flere videoer!

  29. november 2015 at 14:11
 • Reply Caroline

  Liker video! :D

  29. november 2015 at 20:06
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Du + video = <3

  2. desember 2015 at 19:59
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like