You’re the Worst

You're the Worst - Carina Behrens, carinabehrens.com

Trenger du noe nytt å se på i helga? Da burde du sjekke ut den første sesongen av «You’re the Worst».

Sexy, smakløst (på den gode måten) og morsomt er egentlig de tre beste ordene som «kommer til hjernen» (er det innafor å si det?) når jeg tenker på denne serien. Jeg hadde den første sesongen liggende lenge på opptaksboksen under TV-en hjemme, men rotet meg aldri til å se på det, før forrige helg, en veldig sliten søndag. Jeg slukte de ti episodene rått!

Med episoder på sånn cirka 20 minutter blir vi kjent med Jimmy (Chris Geere) og Gretchen (Aya Cash) – to svært selvdestruktive og/eller negative personer som er imot alle former for kjærlighetsforhold, men likevel velger å gå inn i et sammen, med hverandre.

En artig, liten skrue av en TV-serie som jeg gleder meg til å se mer av. Sesong to har visst allerede begynt å kjøre i USA, men siden den første gikk på norsk TV for ikke veldig lenge siden regner jeg med at det blir en stund til den kommer hit. Men sånn serr, se denne serien. Kanskje den er for smakløs for deg, men det vet du jo ikke før du har prøvd!


Publisert

i

av

Kommentarer

5 kommentarer til “You’re the Worst”

 1. Røverdatter avatar

  Haha, dette ser virkelig ut som en serie jeg hadde likt. Desverre. En ordentlig guilty pleasure! Kanskje jeg skal sjekke den ut en dag! :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Det burde du gjøre! Det er ikke en guilty pleasure engang, det er faktisk mye bedre enn traileren tilsier :)

 2. Lena avatar

  Takk for tipset! :D

 3. karen anna avatar

  Haha åh, digger det! Takk for tips <3 (likevel om jeg egentlig ikke trenger enda en serie å se på, haha! Følger vel egentlig med på alt for mange)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *