Netflix-logo - Carina Behrens, carinabehrens.com

Vinn seks måneder gratis Netflix

Konkurransen er avsluttet og vinneren er kontaktet. Takk til alle som deltok! Jeg skrev opp alle navn og fikk samboer til å si et tilfeldig tall. Vant du ikke ønsker jeg deg bedre lykke til neste gang :)

Netflix - House of Cards animasjon - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg har lenge hatt lyst til å ha en konkurranse her på bloggen, men vært usikker på hva jeg burde gi ut som premie. Så kom jeg på at jeg jo er skikkelig filmnerd og at det hadde vært kult å ha en premie som var litt lenket til det.

Derfor har jeg fått lov til å gi bort et gavekort fra Netflix, som gir deg gratis tilgang til strømmetjenesten i seks måneder. Det gir rom for mye Netflix & chill, det!

For å være med, må du:

1. Fortelle meg om en film eller flere du virkelig elsker og hvorfor jeg burde se de!
2. Like denne bloggen på Facebook og/eller Bloglovin’.

That’s it. Jeg skriver opp alle deltagere i et Excel-ark eller lignende og navnet ditt vil bli oppført flere ganger om du oppfyller alle kriteriene (tipser du om flere filmer vil navnet ditt bli oppført én gang per film). Skriv i kommentaren hvor mange av kriteriene du har oppfylt og legg igjen gyldig e-post slik at jeg får kontaktet deg dersom du vinner :)

Jeg trekker en vinner søndag kveld!

Psssst. Det gjør ingenting om du allerede har en Netflix-konto fra før av, så her er det bare å kjøre på!

Netflix-konkurranse - Carina Behrens, carinabehrens.com

PS: Gavekortet er sponset av Netflix, men jeg får ikke betalt for å skrive dette innlegget og jeg betaler for min egen Netflix-konto (eller, samboeren gjør det)!


Publisert

i

,

av

Kommentarer

11 kommentarer til “Vinn seks måneder gratis Netflix”

 1. Stine Friis avatar

  Nå har jeg jo mamma sin netflix <3 Men prøver meg, så jeg kan gi det bort i julegave, kanskje?? :D Jeg vil anbefale cowspiracy, The Tudors (serie, såååå guilty pleasure) og pulp fiction (så den for første gang nå nylig, har ikke turt i tilfelle den ikke var like bra som jeg har hørt den skal være. Men det var den altså. Så det er bare å se!) Liker på både Face og Bloglovin' :*

 2. Karoline Stensrud avatar

  Hvis du ikke har sett den allerede, så bør du se Bienes Hemmelige liv, eller The Secret Life Of Bees. Den handler om ei lita jente (Dakota Fanning!!!) som lever alene med faren og barnevakten på 60-tallet. Det var mye rasisme og hennes svarte barnepike blir banket opp, og faren hennes behandler henne ikke godt. Derfor rømmer de, for Lilly ( den lille jenta) skal på jakt etter steder moren har vært på.

  Jeg har ikke lyst til å si veldig mye mer, men fyy søren så fin den filmen er! :-) Utrolig rørende og fin!

 3. monica avatar
  monica

  nigtcrawler er en av nyere filmer som er bra syns jeg.
  den er litt morsom på en mørk keitete måte og aktuell med tanke på hva folk er villig til å gjøre for penger. gode skuespillere.uten å si for mye.
  har aldri hatt netflix men skulle gjerne prøvd det

 4. victoria avatar

  BIG HERO 6, FOR DEN ER AAAAWEEESOOOOME, balalalala.

 5. Kjerstin avatar
  Kjerstin

  Disse filmene har du helt sikkert sett men det er min favorittliste :)

  1) Pulp fiction ( Travolta er konge , musikken er bra , stemningen akkuratt
  passe luguber )

  2) Dead poet sosiety ( flott film med Williams i en av hans beste roller , gir meg glede og sorg på samme tid)

  3) Upperdog ( Norsk film men en litt spesiell svong … flotte skuespillerer , fin historie )

  4) A requen of a dream ( tøff , annerledes film som gikk langt under huden på meg ..og musikken …glemmer den aldri )

  5) Mamma Mia ( feel good – just feel good –og det trengs iblandt )

  liker siden din på Fb og krysser fingrene ..vi har ikke Netflix ( står på ønskelisten til hele familien ) så det hadde vært fantastisk.

  Mvh
  Kjerstin
  wilak@online.no

 6. Maria avatar

  Eg ELSKAR Castaway on the moon!

  Og eg følger deg allerede på Bloglovin :D

 7. Ida Sundae avatar

  Å HALLELUJA for en bra konkurranse! Count me in!

  Her er noen filmer som har fått femav fem mulige stjerner på min Letterboxd-konto (det betyr at jeg har følt meg skikkelig underholdt!):

  – Mother and Child
  Med Naomi Watts og mange andre flinke folk. Handler om mor og barn (jøss), men mest om mor… ei som vil adoptere, ei som ga bort ungen sin for 50 år sida, ei som absolutt ikke vil ha barn. Fin film om tre skjebner som smelter sammen til slutt.

  -Chinese Puzzle
  Fansk film med bl.a. Audrey Tautou, mye av handlingen foregår i NY, så det er en del engelsk prat. Dette er den tredje filmen i en serie, men kan ses på engehånd. Handler om skilsmisse og barn og kjærlighet og sånn. Kjempefin!!

  – Kingsman: The Secret Service
  Denne kjenner du sikkert. Likte den skikkelig godt, masse action og humor. Ble overraska over at jeg likte den faktisk..

  – Elephant Song
  Spennende snakkedrama mellom en pasient og hans psykolog. Thriller, uten at det skjer så mye. Tvist på slutten. Se den!

  – Lost River
  Litt merkelig film med Christina Hendricks (Mad Men)… hun er ei sliten alenemamma som sliter med økonomien og må gjøre ekle ting for å få orden på den. Mørk og dyster, slik som jeg liker det!

  – The Imitation Game
  Du har sikkert sett den….. if not, herregud, se den!!! (ELSKER Keira Knightley og Sherlock Holmes-fyren!)

  – The Little Death
  = orgasme. Handler om fantasier og fetisjer og konsekvensene av å sette de ut i live. Hehe! Morsommmmm og fin og spennende.

  – Whiplash
  Muligens beste filmen jeg har sett på lenge. Handler om en fyr som er dritflink på trommer og musikklæreren hans som er dritstreng og en skikkelig kødd. Og ja. En film som MÅ ses, selv om trommer høres kjedelig ut.

  Håper du fikk noen tips. Hvis du trenger flere kan du sjekke lista mi på http://letterboxd.com/ida/films/diary :)

 8. Omana avatar

  Du må se Legend på kino, fordi TOM HARDY…enough said.
  Ellers er Monster en favoritt, for jeg finner seriemordere fascinerende!

 9. Siv avatar

  Jeg er sykt fæn av Braveheart. Fordi den viser et historisk perspektiv av Skottland, og fordi den har mange morsome deler og mange ekle scener.

  Liker også she’s the man (en film jeg så absolutt må se igjen om ikke så lenge) fordi den er hysterisk morsom og sykt teit, hehe. En film der man kan skru av hjernen litt og le.

  En film jeg så igjen for ikke så lenge siden, er Mean Girls. Regner med du har sett den før, men jeg re-oppdaget den da min veldig filmentusiastiske kompis proklamerte at det var en av to chick-flicks han måtte se. Og det var sykt gøy å se den igjen.

  Tre filmer, følger på face og bloglovin = fem kriterier, eller no’ sånt! Hurra for film!

 10. Brita Melissa avatar
  Brita Melissa

  Du kunne ikke ha hatt en bedre timing med konkurransen din nå som Popcorn-Time har tatt kvelden :(

  Av filmer så anbefaler jeg Wild fordi den trigger reiselysten på en annen og utradisjonell måte og Reese Whiterspoon imponerte hvertfall meg med den rollen! Into the Wild er en lignende film med søte Emile Hirsch vi husker fra TV-skjermen.

 11. Maria avatar
  Maria

  Så Inside Out i går/i dag og herregud for en fin film. Depresjon enkelt forklart på en søt måte ? Disney/Pixar for the win! Følger på bloglovin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *