Frank bulldog, Vopni - Carina Behrens, carinabehrens.com

Fransken Vopni

Fransk bulldog, Vopni - Carina Behrens, carinabehrens.com

Dette er Vopni. Han er en gammel hund som fyller ni år på julaften – du kan kanskje se det på det grå skjegget og de rufsete brynene. Dessuten er han blind på det ene øyet, et resultat av alderdom. Vopni er en fransk bulldog som helt tilfeldig kom inn i livene våre for seks uker siden. I går ble han hentet av sine «ekte» foreldre igjen.

Dere skjønner det, vi har lyst på hund. Mer presist har vi lyst på fransk bulldog. Planen er å vente til våren, siden tid og penger ble et issue denne høsten og vinteren. Men fordi det er fransk bulldog vi har lyst på så er jeg med i en gruppe på Facebook for alle de i Norge som liker franske buller. Der var det for seks uker siden noen som trengte barnevakt for sin lille krabat. Vi sendte en melding om at vi hadde mulighet og lyst og vips, to dager senere sto Vopni på døra.

I seks uker har han bodd hos oss. Han snorker og fiser og sikler og snorker mer, men han har ikke bragt noe annet enn glede og kos (og litt mas) inn i heimen. Jeg kan ikke forestille meg å skulle komme hjem hver dag uten noen som står i døra og logrer med halen og ønsker meg velkommen (samboeren teller ikke).

En hunderase med mer personlighet skal du lete lenge etter og etter oppholdet med Vopni finnes det ingen tvil om hvilken rase vi vil få oss når vi selv skal skaffe oss hund til våren/sommeren. Likevel, det kommer til å være trist å ikke ha Vopni her lenger, han var en skikkelig karakter!

Bilder av meg.

Fransk bulldog, Vopni - Carina Behrens, carinabehrens.com

Fransk bulldog, Vopni - Carina Behrens, carinabehrens.com

Frasnk bulldog, Vopni - Carina Behrens, carinabehrens.com

Fransk bulldog, Vopni - Carina Behrens, carinabehrens.com

Fransk bulldog, Vopni - Carina Behrens, carinabehrens.com

Fransk bulldog, Vopni - Carina Behrens, carinabehrens.com


Publisert

i

av

Kommentarer

9 kommentarer til “Fransken Vopni”

 1. Caroline avatar

  Å, FOR EN HERLIG HUND! Jeg har også lyst på hund, men tror det holder med Mio akkurat nå, hehe.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Han er helt fantastisk! Skikkelig raring. Veldig rart å våkne i dag og ikke ha han der. Men ja, hund blir fort mye mer arbeid enn katt, selv om selskapet jo er like bra :D

 2. Gitte avatar

  Så kult! For en herlig herremann! Lykke til som hundeforeldre – gleder meg til å følge med videre! :D

  Digresjon. Hjertet mitt smelter/brister av den franske bulldogen som ikke klarer å rulle rundt – den prøver så hardt, stakkar.

 3. Reidun Beate avatar

  Så gøy at dere tok til dere en hund i 6 uker. Det er det ikke mange som gjør, så utrolig bra gjort av dere! :) Det ble sikkert en kjempeinteressant testrunde, hehe! :D

  Selv er jeg et skikkelig kattemenneske, men det er nok mest pga at jeg er oppvokst med det. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er bittelitt redd for middels/store hunder, type schæfer og slikt. Hehe. Hadde en skremmende opplevelse da jeg var ca 10 år og det sitter igjen i toppen altså. :P

  MEN herremin så mye kjærlighet hunder har å gi!! Jeg er helt overbevist om at hunden er menneskets beste venn. <3 :)

 4. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Hallo, da har du ikke truffet min Gordon Setter, Chaplin! Hehe, neida, men ååå så koselig. Tenk at dere var hundepassere i 6 uker, det må være litt tomt nå etterpå. Men gled deg til den dagen dere får en liten søting som tasser rundt. Den beste lyden er hundetassing bortover gulvet <3

 5. victoria avatar

  søøøøt <3

 6. Stine Friis avatar

  Herregud SE på han da! Så søt! Var ei i klassen på NKF som hadde med en franske hun passa innimellom, og han luktet seriøst ostepop. De er så rare og fine.

 7. Drea avatar

  ååååh! <3 Jeg syns sånne hunder er styggsøte. Haha, det hørtes veldig slemt ut, men… De er så rare og snodige at de blir ekstremt søte! …Om du skjønner hva jeg mener.

  Når det kommer til hunderase, så er det bare EN rase i mitt hjerte. Golden retriever. Hadde verdens snilleste, beste og mest fantastiske tispe, og savner henne masse!

 8. Synne avatar

  Nydelig hund!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *