Filmene jeg aldri så

Filmer jeg ikke har sett, Psycho - Carina Behrens, carinabehrens.com

Film er noe av det fineste jeg vet, men jeg har sett urovekkende få av de ordentlige klassikerne.

Jeg kaller jo meg selv for filminteressert, men innerst inne skammer jeg meg, for det er så mange filmer jeg ikke har sett. Jeg skjønner jo at ikke alle kan se alle filmer, men det er noen filmer som absolutt alle burde se – og jeg skjemmer meg for å måtte innrømme at det er en del av dem jeg selv aldri har sett. Her er noen av dem.

Psycho

Gudfaren (alle sammen)

Star Wars (de gamle)

Gone With the Wind

The Sound of Music

A Clockwork Orange (1971)

Some Like It Hot (1959)

Rocky (1976)

To Kill a Mockingbird (1962)

Bodyguard

The Pianist (2002)

The Deer Hunter (1978)

Rebel Without a Cause (1955)

Ser ut som det kan bli en laaaang helg!


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *