Skies - Carina Behrens, carinabehrens.com

Denne søndagen drømmer jeg om…

Skies - Carina Behrens, carinabehrens.com

. . . å bo i London og ha en karriere i forlagsbransjen (ja, jeg leser Bridget Jones’ Dagbok).

. . . en finere, større, lysere leilighet enn den vi har nå (selv om den også er ganske koselig innimellom).

. . . jul. Fordi vi skal feire jul og nyttår i varmere strøk dette året så føler jeg at det ikke er noe poeng å få julestemning, men jeg kjenner jeg gleder meg til julefilmer og julemusikk og pynt og snø likevel.

. . . hytteturer i ødemarka, uten TV.

. . . en karriere i TV som dokumentarjournalist, som Louis Theroux eller Morgan Spurlock. Eller Alexa Chung i denne Vogue-serien om mote.

Hva drømmer du om denne søndagen?

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

6 kommentarer til “Denne søndagen drømmer jeg om…”

 1. Caroline avatar

  Jeg drømmer om et normalt liv med fast jobb og sånn :)

 2. Stine Friis avatar

  Jeg drømmer om at artikkelen jeg skriver på skal gå sjukt bra! :D

 3. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Om en jobb, ikke hvilken som helst, men en drømmejobb. Kan du finne en for meg?
  Og jul, vi skal til Colombia, gleder meg. Og førjulstiden her er også fin da.
  Og jeg hadde sett på dokumentarene dine!

 4. Anette avatar

  Den Alexa Chung-serien er så herleg. Tenk å vere ho då, liksom! Sjukt vakker dame, og verker som ho er svært jordnær òg. Forrige søndag draumde eg om… å bli sjukt trent og slank, sunn og happy, fordi eg i løpet av dagen åt ei heil sjokoladeplate frå Freia, ironisk nok (lol). Teit.

 5. Silje avatar

  Åh, her var det mykje fint! Hyttetur, jul og London er jo alle veldig fine ting å drøyme om :) Her drøymer eg om lysare tidar, å komme ordentleg i gong med masteroppgåva, om å få til eit større sosialt nettverk i byen og om juleferie.

 6. Ingvild Hegge Eriksen avatar

  Det første punktet! Hehehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *