Denne søndagen drømmer jeg om…

Publisert i Hverdagen av
Skies - Carina Behrens, carinabehrens.com

Skies - Carina Behrens, carinabehrens.com

. . . å bo i London og ha en karriere i forlagsbransjen (ja, jeg leser Bridget Jones’ Dagbok).

. . . en finere, større, lysere leilighet enn den vi har nå (selv om den også er ganske koselig innimellom).

. . . jul. Fordi vi skal feire jul og nyttår i varmere strøk dette året så føler jeg at det ikke er noe poeng å få julestemning, men jeg kjenner jeg gleder meg til julefilmer og julemusikk og pynt og snø likevel.

. . . hytteturer i ødemarka, uten TV.

. . . en karriere i TV som dokumentarjournalist, som Louis Theroux eller Morgan Spurlock. Eller Alexa Chung i denne Vogue-serien om mote.

Hva drømmer du om denne søndagen?
25. oktober 2015
/
Forrige innlegg Neste innlegg

6 kommentarer

 • Reply Caroline

  Jeg drømmer om et normalt liv med fast jobb og sånn :)

  25. oktober 2015 at 15:57
 • Reply Stine Friis

  Jeg drømmer om at artikkelen jeg skriver på skal gå sjukt bra! :D

  25. oktober 2015 at 21:54
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Om en jobb, ikke hvilken som helst, men en drømmejobb. Kan du finne en for meg?
  Og jul, vi skal til Colombia, gleder meg. Og førjulstiden her er også fin da.
  Og jeg hadde sett på dokumentarene dine!

  26. oktober 2015 at 00:05
 • Reply Anette

  Den Alexa Chung-serien er så herleg. Tenk å vere ho då, liksom! Sjukt vakker dame, og verker som ho er svært jordnær òg. Forrige søndag draumde eg om… å bli sjukt trent og slank, sunn og happy, fordi eg i løpet av dagen åt ei heil sjokoladeplate frå Freia, ironisk nok (lol). Teit.

  30. oktober 2015 at 12:53
 • Reply Silje

  Åh, her var det mykje fint! Hyttetur, jul og London er jo alle veldig fine ting å drøyme om :) Her drøymer eg om lysare tidar, å komme ordentleg i gong med masteroppgåva, om å få til eit større sosialt nettverk i byen og om juleferie.

  4. november 2015 at 19:07
 • Reply Ingvild Hegge Eriksen

  Det første punktet! Hehehe

  5. november 2015 at 16:34
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like