Denne søndagen drømmer jeg om…

6 kommentarer
Hverdagen
Skies - Carina Behrens, carinabehrens.com

Skies - Carina Behrens, carinabehrens.com

. . . å bo i London og ha en karriere i forlagsbransjen (ja, jeg leser Bridget Jones’ Dagbok).

. . . en finere, større, lysere leilighet enn den vi har nå (selv om den også er ganske koselig innimellom).

. . . jul. Fordi vi skal feire jul og nyttår i varmere strøk dette året så føler jeg at det ikke er noe poeng å få julestemning, men jeg kjenner jeg gleder meg til julefilmer og julemusikk og pynt og snø likevel.

. . . hytteturer i ødemarka, uten TV.

. . . en karriere i TV som dokumentarjournalist, som Louis Theroux eller Morgan Spurlock. Eller Alexa Chung i denne Vogue-serien om mote.

Hva drømmer du om denne søndagen?

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

6 kommentarer

  1. Om en jobb, ikke hvilken som helst, men en drømmejobb. Kan du finne en for meg?
    Og jul, vi skal til Colombia, gleder meg. Og førjulstiden her er også fin da.
    Og jeg hadde sett på dokumentarene dine!

  2. Den Alexa Chung-serien er så herleg. Tenk å vere ho då, liksom! Sjukt vakker dame, og verker som ho er svært jordnær òg. Forrige søndag draumde eg om… å bli sjukt trent og slank, sunn og happy, fordi eg i løpet av dagen åt ei heil sjokoladeplate frå Freia, ironisk nok (lol). Teit.

  3. Åh, her var det mykje fint! Hyttetur, jul og London er jo alle veldig fine ting å drøyme om :) Her drøymer eg om lysare tidar, å komme ordentleg i gong med masteroppgåva, om å få til eit større sosialt nettverk i byen og om juleferie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *