CHOKE, kunstutstilling

8 kommentarer
Hverdagen
Choke, kunstutstilling - Carina Behrens, carinabehrens.com

Choke, kunstutstilling - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg ble invitert på en hemmelig kunstutstilling på fredag. Jeg som aldri drar på kunstutstillinger. Jeg syntes denne virket spennende selv om jeg egentlig ikke visste noe om den på forhånd – noe som er hemmelig må jo være bra, sant? Så jeg dro med meg bestevenninna og dro på kunstutstilling.

Det var skikkelig rart. Animefilmer ble vist på en skjerm i ett rom, i et annet kunne man ligge ved siden av profesjonelle kosere, slik som du kan finne på kosehoteller i Japan. Med andre ord, det var japansk tema. Det var gøy og annerledes og rart, men det var ikke så stort.

Så, etter å ha tittet litt rundt og sagt hei og hade til Caroline som inviterte meg og som gikk rundt i lilla parykk og passet på folk, dro jeg og bff til en bar på Aker brygge. Der skulle vi ta én øl, men så ble det ganske mange flere enn det og vi ble fulle og tok masse speilselfies og lørdagen ble tilbragt på sofaen med Pepsi Max og cirka fem filmer.

Gjorde du noe spennende og rart i helgen?

Choke, kunstutstilling - Carina Behrens, carinabehrens.com

Choke, Sophia - Carina Behrens, carinabehrens.com

Choke - Carina Behrens, carinabehrens.com

Choke, kunstutstilling - Carina Behrens, carinabehrens.com

Choke, kunstutstilling - Carina Behrens, carinabehrens.com

Choke, kunstutstilling - Carina Behrens, carinabehrens.com

Choke, kunstutstilling - Carina Behrens, carinabehrens.com

Choke, kunstutstilling - Carina Behrens, carinabehrens.com

Choke, kunstutstilling - Carina Behrens, carinabehrens.com

Choke, kunstutstilling - Carina Behrens, carinabehrens.com

Carina Behrens, carinabehrens.com

Besties - Carina Behrens, carinabehrens.com

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

8 kommentarer

  1. For en rar og morsom utstilling! :D Jeg har gjort nada i helga. Eksamensinnspurt + deadlines, så jeg får ta det igjen neste helg. Haha!

  2. Gøy med hemmelig utstilling da! Sykt spesi greier, men sikkert veldig spennende og gøy :D
    Du er fiiin <3 Helgen min har vært all about familie, husvask osv osv haha :p

    • Carina Behrens sier

      Det høres også ut som en fin helg (bortsett fra husvasken, haha). Gleder meg til jeg skal ha helger som er all about family :D Selv om det blir en bitteliten stund til enda, hehehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *