Brukerundersøkelse, por favor

7 kommentarer
Blogging
Brukerundersøkelse - Carina Behrens, carinabehrens.com

Brukerundersøkelse - Carina Behrens, carinabehrens.com
Bildekilde.

I det siste har jeg vært opptatt av hva leserne mine egentlig får ut av å lese denne bloggen. De fleste tipsene sier at om du vil gjøre bloggen din større, få flere lesere og så videre – utvikle deg som blogger rett og slett – så er det viktig at leserne føler en slags verdi ved å følge med på akkurat din blogg.

Nettop derfor hadde jeg satt skikkelig pris på om du hadde giddet å ta en brukerundersøkelse for meg. Den er veldig rask og enkel – ingen lange avhandlinger påkrevd. Dette handler ikke om at jeg ikke «blogger for meg selv», men at jeg synes det er gøy å skrive om ting som andre liker å lese om. Hva er ellers poenget, sånn egentlig?

Så vær så snill, help a girl out og ta den veldig raske brukerundersøkelsen jeg har satt opp! Det vil ta deg MAX to minutter! På forhånd tusen takk ♥ ♥ ♥

Ta brukerundersøkelsen her!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.