Ny jobb og nytt design

26 kommentarer
Jobb/karriere
Carina Behrens i Lisboa 2015, carinabehrens.com

Jeg skrev i forrige innlegg at jeg skulle fortelle mer om livet senere og nå kan jeg faktisk gjøre det, fordi jeg har fått beskjeden jeg har ventet på: jeg har fått ny jobb!

Det er jo ikke så lenge siden jeg startet i ny jobb (januar) og skrev et innlegg om at jeg hadde fått drømmejobben og sånt, men det er ikke alltid ting går som det skal, så jeg ble nødt til å se meg etter noe annet. Ganske tilfeldig fant jeg i forrige uke en stillingsannonse på Smud.no (virale tekster og videoer) der de lette etter en ny skribent. Jeg bruker jo mesteparten av fritiden min på sånne ting uansett, så jeg fant ut at jeg nesten måtte søke. Jeg søkte, var på intervju på tirsdag, fikk jobben på torsdag og begynner torsdag neste uke. WÆH!

Jeg gleder meg skikkelig. For å feire har jeg skaffet meg nytt bloggdesign også. Så hei, la oss skåle for nye begynnelser og sånt!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

26 kommentarer

 1. Gratulerer med ny jobb! Må vel nesten finne meg en sånn der skrivejobb selv snart :p

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk :) Ja, det er bare å sette i gang, selv angrer jeg på at jeg ikke jobbet hardere for å få en skrivejobb tidligere!

 2. Gratulerer så mye med ny jobb, det kommer nok til å bli en artig tid framover kan jeg se for meg! Forresten koselig å se at du blogger litt igjen :)

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk, og så koselig at jeg har vært «savnet» :) Ja, kommer til å bli en veldig spennende tid fremover!

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk, jeg tror ikke det er noe fare for det :D

 3. aiaiai! Gratulerer! Det fortjente du! :) Altså jobben da, mente jeg. Håper du får masse penger i lønn, sånn at vi kan snart ta den ølen!

  • Carina Behrens sier

   Haha, ja, det må vi få til! Høsten *tommel opp*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *