I mine øyne

Ofte tar jeg meg selv i å ville endre stil. Den jeg har nå er egentlig ikke en stil i det hele tatt, det er mest komfortable, enkle klær som ser helt greie ut. Men, egentlig har jeg lyst på en ny stil. Jeg tenker ofte at jeg skulle gått mer i kjoler, både korte og lange.

Men, så kommer jeg til å tenke på leggene mine. De tjukke, store, muskelløse (nei, ikke muskuløse – muskelløse) leggene mine. De jeg er så var på når jeg går i shorts eller korte kjoler.  Leggene som, når jeg ser meg i speilet, skiller seg ut, ikke er i proporsjon med resten av kroppen min.

I mine øyne.

Jeg vet, innerst inne, at det kun er sånn i mine øyne. Det er kun jeg som tenker over hvor store leggene mine er. Innerst inne vet jeg at de kanskje ikke er så store engang, at det rett og slett er synsbedrag fra min side. Mest sannsynlig har jeg helt vanlige legger. Og, om de er litt større enn andres, hvorfor bryr jeg meg så mye? Jeg legger aldri merke til andres store legger. Det er liksom bare meg, i hele verden, som har legger som ikke passer inn med resten av kroppen.

I mine øyne.

Enda står jeg her og roper at alle kropper er fine. Jeg kjemper for at kvinner skal kunne kle seg som de vil uten å måtte tåle negative kommentarer, kjemper for at folk skal forstå at alle kvinnekropper (og mannekropper) er fine, store og små. Og jeg mener det!

Bare ikke når det gjelder meg selv.

Leggene til Carina Behrens, carinabehrens.com


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

6 kommentarer til “I mine øyne”

 1. supermarie avatar

  Den tankegangen der tror jeg de fleste jenter har, og det er så latterlig at det «skal» være sånn. Kan vi ikke bli vår egen bestevenn OGSÅ, når vi tross alt heier alle rundt oss opp og frem?! Husk at vi ser oss selv 20% «styggere» enn hva andre gjør. Mager trøst, men det er en trøst på dårlige dager hvor speilet er nådeløst!

  Kropp er topp! <3 Inkludert legg!

 2. Caroline avatar

  Elsker når du skriver slike ærlige og tøffe innlegg. Digger deg Carina!

 3. June avatar

  Jepp, kjenner igjen den tankegangen der.

 4. Anette avatar

  I know how you feel… Dessverre er det veldig mange som tenker slik som deg, og det… suger. Eg håper at kropp og nakenheit og den slags blir meir åpent, meir akseptert, meir vanleg. Altså, at ein ikkje tenker noko over korleis ein kropp ser ut. At det «berre» er ein kropp, liksom.

 5. Julianne avatar

  Det er så altfor mange som tenker sånn! Jeg utfordrer deg til å gå to dager i skjørt/kjole neste uke. Du kommer til å få komplimenter og, tro meg, leggene dine er fine. Gå i det du har lyst til, utfordre deg selv, det er viktig. Se bare på flotte Synne (bloggen Et dryss kanel), som KUN går i kjoler! Ikke at det er noe mål, men det bør være en mulighet hvis man har lyst. Uh, jeg har en tendens til å bable i kommentarene mine, og gjør det igjen ;) Anyways, ha en fin dag og god helg :)

 6. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Uff, teite tanker i grunn. Jeg har dem jeg også. Vi må slutte med det asap! Vi er jo digg, er vi ikke?
  PS: Du er nydelig, og det er du nok i kjole også, så det så.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *