Carina Behrens i Budapest. Tekst om å kategorisere blogg. carinabehrens.com

Om å kategorisere blogg

Seriøst, er dere ikke enig i at jeg ser ut som et stockphoto på det bildet? «Len deg inntil gjerdet der, smil så søtt du kan, sånn ja.» Alt jeg mangler er en salat i henda, eller no. Ingen moteblogg-pose, akkurat…

Jeg har syntes det har vært vanskelig å kategorisere bloggen min. Skummelt på en måte, for om jeg velger å sette bloggen min i en «bås» så føles det ut som jeg utelukker så mye. Når noen spør meg hva jeg blogger om, så aner jeg aldri hva jeg skal si, så jeg sier bare «alt mulig, egentlig». Men det er jo ikke sant, det er fryktelig mye jeg ikke skriver om, og i det siste har jeg blitt mer bevisst på hva slags blogger jeg har lyst til å bli. Du har kanskje lagt merke til det?

Jeg liker for eksempel en gang i blant å skrive om hverdagslige ting, men jeg er verken god til det og ikke er hverdagen min spesielt interessant. Ikke er jeg sånn fryktelig flink til å ta bilder heller og jeg er ikke spesielt interessert i mote. Så… hva er jeg interessert i og hva er jeg flink til? Jeg er mest interessert i film og TV, musikk og litteratur. Kultur, rett og slett. Og det er disse tingene jeg er flinkest til å skrive om!

Jeg begynte å tenke på dette her med å kategorisere blogg da jeg gikk igjennom en del gamle innlegg. Det var mye om film, musikk og litteratur og interaksjonen med leserne var mye større. Kommentarer, diskusjoner, det var gøy å lese igjennom! Her om dagen så jeg også at noen hadde beskrevet meg som en kulturblogg da de anbefalte meg på en annen blogg (takk, forresten), en «bås» jeg likte ganske godt.

Altså, poenget med dette innlegget er egentlig bare å si ifra at jeg kommer til å fokusere mest på kultur fremover, og det håper jeg ikke dere har noe imot. Jeg vil fortsette å skrive om saker som ikke har noe med film og TV og kultur og sånn også, men for min egen samvittighets del så følte jeg at dette var noe vi trengte å snakke om. Bare så vi har alt på det rene lizm!

Hei, velkommen til carinabehrens.com, en kultur- og hverdagsblogg ♥︎


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

15 kommentarer til “Om å kategorisere blogg”

 1. Drea avatar

  Hahahaha! :D Søta! Jeg syns du skriver kjempebra. Og bloggen din er utrolig ren og fin! En man husker og kommer tilbake til. Så har vi DET på det rene også! ;)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   TUSEN TAKK!! Det var mange fine ord på en gang!

 2. Caroline avatar

  I love it! Passer skikkelig godt til deg <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   <3

 3. Anne-Helene avatar

  Jeg synes også dette er «vanskelig», dvs vanskelig og vanskelig.. jeg legger ikke stor vekt på det, men forsøker å være temastyrt. Å være veldig snever i tematikk, klarer jeg ikke. Så jeg sklir litt ut. Denne bloggen som lenkes til her er forløpig en litteraturblogg, men blir mer samfunnsorientert etterhvert. Til nå har jeg blandet litteratur og samfunn sammen, slik jeg liker å gjøre det, altså har jeg satt litteraturen i en sammenheng av samfunnsrelavans. Jeg liker å skrive sånn.

  Det tar tid å skrive seg inn i en blogg, er min erfaring. Nå har jeg tre skrivesteder, og det duger for meg.

  Kan hende får du også flere skrivesteder etterhvert?

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Uff, beklager så sent svar. Ja, har prøvd meg på flere blogger tidligere, men da mister jeg rett og slett interessen og ender opp med å ikke skrive noe på noen av de :P Men, etter å ha skrevet dette innlegget har jeg funnet ut at jeg rett og slett bare ikke skal tenke så mye på det, så får leserne velge selv!

 4. Maiken avatar
  Maiken

  Synes det er fint du har båssatt den litt jeg, Carina. Kultur er jo ikke akkurat et snevert begrep uansett. Tror folk ofte har problemer med å se at man faktisk trenger å ha noe å gå utifra eller så blir man bare apatisk og vinglende. Som et såpestykke i dusjen.. Den der båsgreia er bare noe folk har hengt seg opp i. Synes bloggen din er fin!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Takk!! Jeg tenker jeg skal holde meg litt innenfor og litt utenfor båsen. Så får det bare være sånn. Jeg må slutte å tenke så mye!

  2. car insurance avatar

   What is next? I’ve been in marketing and advertising for many years, and just when assume I’ve seen it all, I get shocked all over once again. Each new trick I see causes me to laugh in the beginning. But then final results come in the picture. You get to think it. I’m speaking about Pixel Ads.

  3. car insurance quote avatar

   That’s why I don’t like buying new release videos through teh interwebs. Easier just to go to the big box store. Plus, y’know, they had my cheap laptop.

 5. Snippen avatar

  Kjenner meg godt igjen! Selv fant jeg ut at bloggen min skal være et online livsstilsmagasin som jeg liker å kalle det :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Det høres jo ut som en veldig kul kategori som ikke blir for snever :D

 6. Therese avatar

  Det å skulle kategorisere blogger ER vanskelig, med mindre man kun skriver om sminke, kun om klær o.l.. Men etter å ha bladd litt i bloggen din tror jeg nok kultur- og hverdagsblogg passer veldig greit! :-)

  Jeg synes det er en fin blogg, forresten! Snublet over den da jeg så videoen din for Cleo-mag! :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk :D Og ja, så fremt man ikke er «rosa» eller «psyk» eller «sporty» så blir det fort litt vanskeligere. Jeg tror kanskje jeg bare må slutte å tenke så mye på det, rett og slett.

 7. Stine Friis avatar

  Er så enig i dette med båser! Kjempevanskelig å «velge» :o Men jeg leste på en eller annen blogg som nevnte «creative lifestyle» som kategori, og jeg kjente meg veldig igjen i den! :D Selv har jeg satt meg selv under «art» på Bloglovin’, for «lifestyle» er full av muffins og sunne supper – så der føler jeg meg ikke helt hjemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *