Om å kategorisere blogg

15 kommentarer
Blogging
Carina Behrens i Budapest. Tekst om å kategorisere blogg. carinabehrens.com

Seriøst, er dere ikke enig i at jeg ser ut som et stockphoto på det bildet? «Len deg inntil gjerdet der, smil så søtt du kan, sånn ja.» Alt jeg mangler er en salat i henda, eller no. Ingen moteblogg-pose, akkurat…

Jeg har syntes det har vært vanskelig å kategorisere bloggen min. Skummelt på en måte, for om jeg velger å sette bloggen min i en «bås» så føles det ut som jeg utelukker så mye. Når noen spør meg hva jeg blogger om, så aner jeg aldri hva jeg skal si, så jeg sier bare «alt mulig, egentlig». Men det er jo ikke sant, det er fryktelig mye jeg ikke skriver om, og i det siste har jeg blitt mer bevisst på hva slags blogger jeg har lyst til å bli. Du har kanskje lagt merke til det?

Jeg liker for eksempel en gang i blant å skrive om hverdagslige ting, men jeg er verken god til det og ikke er hverdagen min spesielt interessant. Ikke er jeg sånn fryktelig flink til å ta bilder heller og jeg er ikke spesielt interessert i mote. Så… hva er jeg interessert i og hva er jeg flink til? Jeg er mest interessert i film og TV, musikk og litteratur. Kultur, rett og slett. Og det er disse tingene jeg er flinkest til å skrive om!

Jeg begynte å tenke på dette her med å kategorisere blogg da jeg gikk igjennom en del gamle innlegg. Det var mye om film, musikk og litteratur og interaksjonen med leserne var mye større. Kommentarer, diskusjoner, det var gøy å lese igjennom! Her om dagen så jeg også at noen hadde beskrevet meg som en kulturblogg da de anbefalte meg på en annen blogg (takk, forresten), en «bås» jeg likte ganske godt.

Altså, poenget med dette innlegget er egentlig bare å si ifra at jeg kommer til å fokusere mest på kultur fremover, og det håper jeg ikke dere har noe imot. Jeg vil fortsette å skrive om saker som ikke har noe med film og TV og kultur og sånn også, men for min egen samvittighets del så følte jeg at dette var noe vi trengte å snakke om. Bare så vi har alt på det rene lizm!

Hei, velkommen til carinabehrens.com, en kultur- og hverdagsblogg ♥︎

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

15 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.