Carina Behrens - carinabehrens.com

Nytt design

Nå er det helt på ordentlig snart sommer. Det gjør ikke noe at det er litt kaldt innimellom fortsatt, for sola titter likevel frem med mer enn jevne mellomrom, og det kjenner jeg er godt for både kropp og sjel. Derfor skulle det bare mangle at jeg skiftet til et nytt design (igjen). Er det én ting som virkelig hjelper på inspirasjonen så er det nettopp det, et nytt utseende (det er sikkert derfor jeg har hatt så himla mange hårfarger opp igjennom).

I dag skal vi feire bursdagen til samboeren min, så det blir nok ikke noen overinspirerte innlegg i morgen, men på mandag er det en ny uke. I mellomtiden vil jeg likevel gjerne høre hva du synes om det nye designet? :) Og hva tenker dere egentlig om å publisere et innlegg med to kolonner, som dette? Yay/nay? Jeg tror jeg liker det! Anyways, ha en fantastisk god lørdag videre, så snakkes vi på mandag!

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

14 kommentarer til “Nytt design”

 1. Anette avatar

  Åh, så fint med to kolonner på innlegga! Føler eg leser i eit type «magasin/avis».

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Jeg vet, det er den følelsen jeg får også, og mitt journalistutdannede hjerte elsker det!

 2. Caroline avatar

  Jeg synes to kolonner er smakfult og stilig! Og annerledes, tommel opp! Elsker designet :) Ha en fin lørdag! <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Takk <3

 3. victoria avatar

  ikke dumt! ikke dumt at all! :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   I know, right?!!

 4. June avatar

  To kolonner ser superbra ut, og det nye designet er perfekt! :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Hurraa, takk!

 5. Camilla avatar

  Jeg likte det! :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   YAY!

 6. SynLar avatar

  Jeg var visst kritisk forrige gang, men må nok være det igjen: To kolonner ser veldig pent ut, men for meg fungerer det ikke når jeg skal lese. Jeg er visst for vant med å lese linjen helt ut når jeg leser på nett, og ble litt «forvirret» når det ble et brudd midt på selv om jeg kunne se mer tekst på andre siden av det. For min del tenker jeg at to kolonner passer bedre i print, for det er der jeg er vant med å møte på det.

  Men igjen, det *ser* jo veldig stilig ut :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Hehe, jeg skjønner hva du mener, det er jo uvant. Selv liker jeg at det er litt annerledes, men fortvil ikke, to kolonner er noe jeg selv har lagt til, så jeg kommer ikke til å bruke det på alle innlegg ;)

 7. Brita Søreng avatar

  Ja til to kolonner <3

 8. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Det er som alltid veldig fint da, hva skal man si? I LIKE IT <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *