Nytt design

14 kommentarer
Blogging
Carina Behrens - carinabehrens.com

Nå er det helt på ordentlig snart sommer. Det gjør ikke noe at det er litt kaldt innimellom fortsatt, for sola titter likevel frem med mer enn jevne mellomrom, og det kjenner jeg er godt for både kropp og sjel. Derfor skulle det bare mangle at jeg skiftet til et nytt design (igjen). Er det én ting som virkelig hjelper på inspirasjonen så er det nettopp det, et nytt utseende (det er sikkert derfor jeg har hatt så himla mange hårfarger opp igjennom).

I dag skal vi feire bursdagen til samboeren min, så det blir nok ikke noen overinspirerte innlegg i morgen, men på mandag er det en ny uke. I mellomtiden vil jeg likevel gjerne høre hva du synes om det nye designet? :) Og hva tenker dere egentlig om å publisere et innlegg med to kolonner, som dette? Yay/nay? Jeg tror jeg liker det! Anyways, ha en fantastisk god lørdag videre, så snakkes vi på mandag!

 

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

14 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.