Nytt design

Publisert i Blogging av
Carina Behrens - carinabehrens.com

Nå er det helt på ordentlig snart sommer. Det gjør ikke noe at det er litt kaldt innimellom fortsatt, for sola titter likevel frem med mer enn jevne mellomrom, og det kjenner jeg er godt for både kropp og sjel. Derfor skulle det bare mangle at jeg skiftet til et nytt design (igjen). Er det én ting som virkelig hjelper på inspirasjonen så er det nettopp det, et nytt utseende (det er sikkert derfor jeg har hatt så himla mange hårfarger opp igjennom).

I dag skal vi feire bursdagen til samboeren min, så det blir nok ikke noen overinspirerte innlegg i morgen, men på mandag er det en ny uke. I mellomtiden vil jeg likevel gjerne høre hva du synes om det nye designet? :) Og hva tenker dere egentlig om å publisere et innlegg med to kolonner, som dette? Yay/nay? Jeg tror jeg liker det! Anyways, ha en fantastisk god lørdag videre, så snakkes vi på mandag!

 

Forrige innlegg Neste innlegg

14 kommentarer

 • Reply Anette

  Åh, så fint med to kolonner på innlegga! Føler eg leser i eit type «magasin/avis».

  2. mai 2015 at 14:42
  • Reply Carina Behrens

   Jeg vet, det er den følelsen jeg får også, og mitt journalistutdannede hjerte elsker det!

   4. mai 2015 at 08:44
 • Reply Caroline

  Jeg synes to kolonner er smakfult og stilig! Og annerledes, tommel opp! Elsker designet :) Ha en fin lørdag! <3

  2. mai 2015 at 15:14
  • Reply Carina Behrens

   Takk <3

   4. mai 2015 at 08:43
 • Reply victoria

  ikke dumt! ikke dumt at all! :D

  2. mai 2015 at 15:46
  • Reply Carina Behrens

   I know, right?!!

   4. mai 2015 at 08:46
 • Reply June

  To kolonner ser superbra ut, og det nye designet er perfekt! :D

  2. mai 2015 at 15:49
  • Reply Carina Behrens

   Hurraa, takk!

   4. mai 2015 at 08:45
 • Reply Camilla

  Jeg likte det! :D

  3. mai 2015 at 18:59
  • Reply Carina Behrens

   YAY!

   4. mai 2015 at 08:45
 • Reply SynLar

  Jeg var visst kritisk forrige gang, men må nok være det igjen: To kolonner ser veldig pent ut, men for meg fungerer det ikke når jeg skal lese. Jeg er visst for vant med å lese linjen helt ut når jeg leser på nett, og ble litt «forvirret» når det ble et brudd midt på selv om jeg kunne se mer tekst på andre siden av det. For min del tenker jeg at to kolonner passer bedre i print, for det er der jeg er vant med å møte på det.

  Men igjen, det *ser* jo veldig stilig ut :D

  3. mai 2015 at 22:56
  • Reply Carina Behrens

   Hehe, jeg skjønner hva du mener, det er jo uvant. Selv liker jeg at det er litt annerledes, men fortvil ikke, to kolonner er noe jeg selv har lagt til, så jeg kommer ikke til å bruke det på alle innlegg ;)

   4. mai 2015 at 08:45
 • Reply Brita Søreng

  Ja til to kolonner <3

  4. mai 2015 at 15:28
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Det er som alltid veldig fint da, hva skal man si? I LIKE IT <3

  6. mai 2015 at 13:25
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like