Ny trailer for ‘Maze Runner: The Scorch Trials’

3 kommentarer
Film
Maze Runner: The Scorch Trials - Ny trailer - Carina Behrens, carinabehrens.com

I dag har den første traileren til den nye filmen i Maze Runner-serien blitt sluppet. Og jeg har så klart noen tanker. The Maze Runner er en av de filmene jeg liker selv om jeg egentlig vet bedre. Helt greit skuespill og forutsigbare issues til tross, jeg så den på kino og ble ganske over gjennomsnittet underholdt.

Filmene handler om Thomas, som en dag våkner opp i et eget lite samfunn av gutter, alt av minner borte. For å komme seg vekk er det ingen annen vei ut enn via en diger (livsfarlig) labyrint som de må komme seg igjennom. Maze Runner: The Scorch Trials fortsetter der den første slutter (jeg anbefaler deg å ikke se traileren nederst i innlegget om du ikke har sett den første enda).

Filmene er basert på bøkene skrevet av forfatter James Dashner. Det har kommet ut fire så langt, men i følge Wikipedia skal det komme enda en i 2016. Forhåpentligvis går vi ikke lei innen den tid! Dette er sånne typiske filmer som får en hærskare av gale fans som ligger utenfor kinoen i kostymer og sånn. Jeg er ikke helt der, MEN, jeg må si det at jeg gleder meg litt. Synes traileren ser spennende ut, men jeg husker ikke så mye fra den første filmen og blir nok nødt til å se den igjen, for akkurat nå ble jeg litt forvirret bare av traileren.

Likte du The Maze Runner? Skal du se den nye?

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.