Aurora

12 kommentarer
Musikk

Det er sjeldent jeg forelsker meg så raskt i en artist som jeg har gjort med norske Aurora. Jeg har generelt forelsket meg veldig i den nordiske skandipopen som har saumfart denne delen av jordkloden de siste årene. Aurora er bare 18 år. Og jeg bare, what have I done with my life?!

God mandag!

12 kommentarer

 1. Kjenner følelsen! Både av «hva har jeg gjort med livet?» og forelskelse i Aurora. Du gjør virkelig mandagen min altså, veldig bra siden det pøsregner ute. Takk <3

  • Carina Behrens sier

   Ja, Bergen er visst Norges nye artistfabrikk, visste ikke hun kom derfra, men det burde jeg jo skjønt, alle de beste artistene kommer jo derfra!

 2. Så henne på Senkveld på fredag og ble helt betatt jeg òg. For en nydelig stemme og for et herlig vesen!

  • Carina Behrens sier

   Jeg har ikke sett henne noe sted selv og fant henne egentlig ved ren tilfeldighet på Spotify. Helt fantastisk!

 3. Elsker Aurora, hun er fantastisk! (I fjor sommer tok jeg et bilde sammen med henne under Hovefestivalen – synes sånt er superflaut å spørre om, men nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde det. Blir jo bare mer og mer fan!)

  • Carina Behrens sier

   Åh, herlig, alltid gøy med sånne minner. Synes det er kjempeskummelt selv, men angrer jo aldri etterpå!

 4. Jeg kom først over denne artisten etter at jeg leste en artikkel om at Katy Perry digget sangen hennes, og siden den gang har albumet hennes ofte gått på repeat her hos meg:P Runaway er helt klart min favoritt!

  • Carina Behrens sier

   Ja, jeg så noe om det, at Katy Perry hadde tvitret om henne. Det er helt fantastisk, hun fortjener all den oppmerksomheten hun kan få! Runaway er min favoritt også :D

 5. Du, kan jeg spørre hvor man laster ned filmer/dokumentarer for tiden? Er det popcorntime alle bruker eller vet du om en god torrents-side? Det er lettere å finne filmer enn dokumentarer synes jeg…

 6. Åh, ho er så flink!!! Det er så kult at ho er SÅ ung og blir oppdaga rundt i heile verda.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *