TV-fri uke på carinabehrens.com - Carina Behrens

TV-fri uke

På mandag, nærmere bestemt siste dagen i påskeferien, bestemte jeg meg for å ha en TV-fri uke (tirsdag til søndag). Grunnen var at jeg hadde brukt alt for mye av ferien på å sitte og stirre på TV-skjermen. Dette er så klart noe veldig mange gjør uten å bestemme seg for å ta seg TV-fri etterpå, men i mitt tilfelle blir det litt vel mye til tider. Jeg kan ikke telle på fem hender hvor mange kvelder jeg har lagt meg i senga og vært frustrert og stressa fordi jeg ikke gjorde noen av de tingene jeg egentlig hadde tenkt til å gjøre; fordi TV.

Så denne uken er TV-fri  – ingen Netflix, HBO, YouTube, Vimeo, no nothing – og jeg har allerede gått tur i marka, lest mer av boka mi på én kveld enn jeg tidligere gjorde i løpet av en uke og spilt kort med samboeren på kjøkkenet (!!); en hel masse ting jeg ikke ville gjort om jeg heller kunne sett TV. Men, nå nærmer helgen seg, og jeg kjenner jeg gruer meg litt allerede. Det er én ting å prøve å finne på ting etter jobb; da er jo over halve dagen brukt opp uansett. Helgen blir fort litt mer utfordrene, spesielt siden jeg er like blakk som en mus.

Har dere noen tips? Hva bruker man egentlig fredagskvelden på om ikke TV, film eller øl?


Publisert

i

,

av

Kommentarer

7 kommentarer til “TV-fri uke”

 1. Gitte avatar

  Nå ble jeg litt nostalgisk – vi hadde nemlig TV-fri uke da jeg gikk på amerikansk barneskole. Og da var jeg såpass liten at jeg ikke hadde noe kjennskap til internett heller. Flaks at barn er kreative – virker ganske uoverkommelig nå.

  Brettspill, lage mat sammen, park-tur, museum med gratis inngang, tegne/fargelegge, puslespill, lese, omorganisering av CD-er/bøker/klesskap osv. Haha, dette var vrient – særlig å komme ting som føles egnet som kveldsaktiviteter.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, takk for tips! Omorganisering var faktisk ikke en dårlig idé – det er noe jeg har utsatt alt for lenge (har alt for mange filmer og bøker). Og fargelegging <3 Undervurdert kreativt tidsfordriv!

 2. Caroline avatar

  Trening eller ukeshandel! Det er i allefall det vi pleier å bruke fredagene på, haha.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ukeshandel er også en sånn dyr greie, haha, men trening var jammen ikke dumt. Kanskje jeg skal prøve meg på det i kveld!!

 3. Iselinn Andersen avatar

  Det hørtes helt fantastisk ut! Det skal sørenmed jeg også gjøre en gang :-) Hva med å dra ut, tenn opp et bål og ha med haugevis av pledd og pølser og marsmallows? :-)

 4. victoria avatar

  Du kan jo stikke til noen venner som har brettspill, hvis du ikke har selv, boardgame-kvæll! Ellers kan du ta deg en tur, glane på fulle mennesker og le litt av dem. Eller lage lister i fleng, ikke veit jeg av hva. Eller les tonnevis av bøker.

 5. Anette avatar

  Så smart! Eg burde absolutt sitte mykje mindre med dataen. Det er heilt utruleg. Plutselig har eg brukt to-tre timar med nettsurfing på morgonen, i staden for ein halvtime. Ush, det er skikkeleg flaut. #STALKER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *