Tanker rundt TV-fri uke

6 kommentarer
Hverdagen / TV
Gammelt bilde av Carina Behrens som smiler med solbriller på hodet. carinabehrens.com

Forrige uke var altså TV-fri uke, men jeg må allerede innrømme nå at jeg sprakk i går. Jeg var ute på lørdag og søndagen var fyllesyk, så jeg orket ikke mer. Men, til tross for søndagssprekk (heh) så er jeg vanvittig fornøyd med hvordan det har gått. Fornøyd og overrasket over meg selv.

Jeg fikk gjort så mye jeg vanligvis ville utsatt, blant annet å gå tur, vaske huset, lage YouTube-video (som jeg har utsatt siden september)… jeg har rett og slett vært ganske flink. Jeg fikk ikke skrevet så mye som jeg ville, men det var fordi jeg var så flink til å lage planer for å ikke bli fristet av TV. På fredag tittet jeg kanskje litt for mye på YouTube, men det var egentlig in the name of research.

Alt i alt syntes jeg det fikk kjempefint og det var lærerikt og satte ting i perspektiv – altså hvor alt for mye tid jeg bruker på TV i hverdagen og hvor mye annet jeg får gjort når jeg er litt streng med meg selv. Dette skal absolutt gjøres igjen, selv om jeg kanskje ikke kommer til å være like streng. Kunne du gjort noe lignende?

Psst: Takk for fine kommentarer på videoen. Alltid skummelt å prøve seg på et nytt format, spesielt et format der en må gi så mye av seg selv, så det var gøy at dere likte det. Nå er jeg kjempemotivert til å lage flere!

Gammelt bilde tatt av Andreas Handeland.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.