Stuff your mouth (video)

Jeg tror jeg fikk litt videodilla etter den forrige, så jeg har laget enda en. Denne gangen fikk jeg med meg en venninne på å prøve en slags YouTube-challenge, som alle disse YouTuberne driver med. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har vært helt obsessed med YouTube de siste månedene.

Uansett, jeg lover å ikke glemme bloggen og å skrive, siden det mest sannsynlig er det jeg er best på, men hadde vært gøy om dere sjekket ut videoen og legger igjen litt støtte gjennom en tommel opp eller til og med en subscribe – sånn at jeg kan bli YouTube-kjendis!

 


Publisert

i

av

Kommentarer

6 kommentarer til “Stuff your mouth (video)”

 1. Caroline avatar

  HAHAHAHA, made my day! Morsomte jeg har sett på lenge. Make more!

  Forresten, hvor henter du musikk til filmene dine? :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Takk :D Så bra du likte den <3 De to jeg har laget så langt har jeg hentet musikken her: Audio Library :)

 2. Rina avatar

  Hahah! Så herlig du er på video – mer, mer, mer! :D

 3. Susannevedvik avatar

  Haha, du er så herlig! Ja til flere videoer!! :-D

 4. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Hahahaha! (Sikkert litt ekkelt, men jeg fikk skikkelig lyst på marshmallows, men så gikk det over)

 5. Gitte avatar

  Så herlige dere er! Haha! Jeg er ikke noe glad i marshmallows, så dette vil jeg helst slippe å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *