Stuff your mouth (video)

Publisert i Video av

Jeg tror jeg fikk litt videodilla etter den forrige, så jeg har laget enda en. Denne gangen fikk jeg med meg en venninne på å prøve en slags YouTube-challenge, som alle disse YouTuberne driver med. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har vært helt obsessed med YouTube de siste månedene.

Uansett, jeg lover å ikke glemme bloggen og å skrive, siden det mest sannsynlig er det jeg er best på, men hadde vært gøy om dere sjekket ut videoen og legger igjen litt støtte gjennom en tommel opp eller til og med en subscribe – sånn at jeg kan bli YouTube-kjendis!

 

Forrige innlegg Neste innlegg

6 kommentarer

 • Reply Caroline

  HAHAHAHA, made my day! Morsomte jeg har sett på lenge. Make more!

  Forresten, hvor henter du musikk til filmene dine? :)

  17. april 2015 at 12:28
  • Reply Carina Behrens

   Takk :D Så bra du likte den <3 De to jeg har laget så langt har jeg hentet musikken her: Audio Library :)

   17. april 2015 at 12:50
 • Reply Rina

  Hahah! Så herlig du er på video – mer, mer, mer! :D

  18. april 2015 at 18:21
 • Reply Susannevedvik

  Haha, du er så herlig! Ja til flere videoer!! :-D

  22. april 2015 at 09:12
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Hahahaha! (Sikkert litt ekkelt, men jeg fikk skikkelig lyst på marshmallows, men så gikk det over)

  22. april 2015 at 20:47
 • Reply Gitte

  Så herlige dere er! Haha! Jeg er ikke noe glad i marshmallows, så dette vil jeg helst slippe å gjøre.

  24. april 2015 at 12:59
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like