Glad Påsk fra Stockholm-kontoret. Carina Behrens - carinabehrens.com

Balladen om Stockholm

Shoppegate i Stockholm i regnet. Carina Behrens - carinabehrens.comJeg var i Stockholm igjen, søndag til tirsdag, og denne gangen fikk jeg tatt noen bilder. Noen veldig få. Først jobbet jeg hele mandagen. Deretter møtte jeg min tidligere romkamerat fra da jeg bodde på St. Hanshaugen, hun er svensk, så møtte jeg en annen kamerat på noen øl på en ordentlig Stockholm-bar som jeg selvfølgelig ikke husker navnet på (men jeg stjal en ølbrikke, det står sikkert på den). Det regnet hele dagen og hele natten så jeg tok ingen bilder (men det kan også skyldes at jeg hadde glemt minnekort til kameraet hjemme – enda jeg kjøpte et nytt). Dagen derpå jobbet jeg noen timer til, før jeg endelig skulle være litt turist. Jeg ble anbefalt å dra til Söder, fikk til og med en håndskrevet lapp med gatenavn og t-banestopp. Først tok jeg t-banen alt for langt. Så tok jeg den tilbake. Så gikk jeg opp og ned en relativt kjedelig handlegate før jeg endte opp nede på kaia der jeg tittet rundt i tre minutter før jeg gikk inn på en annen t-banestasjon enn den jeg originalt gikk av på, dro tilbake på hotellet, hentet tingene mine og dro til flyplassen tre timer før flyet skulle gå. Jeg må lære meg å være bedre turist. Jeg har i alle evigheter drømt om å reise alene en gang, men nå er jeg ikke så sikker på om det er en veldig god idé…

Kontoret i Stockholm. Carina Behrens - carinabehrens.com Tok t-banen for langt i Stockholm. Carina Behrens - carinabehrens.com Gammel kvinne på kafé i Stockholm. Carina Behrens - carinabehrens.com En sti under trærne i Stockholm. Carina Behrens - carinabehrens.com Kaia i Stockholm. Carina Behrens - carinabehrens.com


Publisert

i

, ,

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Balladen om Stockholm”

  1. victoria avatar

    Du får dra på en slik en kjærestetur neste gang, sånn at dere kan rote dere bort sammen, haha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *