PARTYNEXTDOOR

3 kommentarer
Musikk
Photoshoot før PARTYNEXTDOOR-konsert - Carina Behrens - carinabehrens.com

De beste konsertene er de som skjer litt spontant. Da rekker du ikke å glede deg så mye, som er en bra ting, for gleder du deg for mye får du for store forventninger til det som skal skje og det kan fort gjort bli en skuffelse (ikke for det at konserter er dårlige når du har kjøpt billetter lenge i forveien heller da). Så da Cathrine spurte om jeg ville være med på PARTYNEXTDOOR-konsert i går så sa jeg selvfølgelig ja (selv om jeg selvfølgelig ikke har råd til det).

Jeg hører ikke så mye på hip hop eller RnB (klarer aldri skjønne hvordan jeg skal stave de musikksjangerne riktig), men om jeg først skal gjøre det er PARTYNEXTDOOR noe av det beste å høre på! Vi fant også et lite hjørne i leiligheten til Cathrine med godt lys, så vi hadde en liten photoshoot (som man jo må)!

Photoshoot før PARTYNEXTDOOR-konsert - Carina Behrens - carinabehrens.comKonserten var superbra, det er vanskelig å ha en dårlig konsertopplevelse på Parkteatret! PARTYNEXTDOOR, eller Jahron Anthony Brathwaite som han egentlig heter, lagde stemning; dro opp en dame på scenen, delte ut shoter til publikum og så videre. Det var en fin opplevelse. Foretrekker alltid de små klubbene over store konsertsaler!

PARTYNEXTDOOR på scenen - Carina Behrens - carinabehrens.comPARTYNEXTDOOR på scenen - Carina Behrens - carinabehrens.comMen nå må jeg komme meg hjemover, i kveld skal jeg på Lissie-konsert!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.