Kids read mean tweets

8 kommentarer
Samfunn
Barn leser opp slemme tweets om dem selv. Carina Behrens - carinabehrens.com

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har ledd mye av videoene der kjendiser leser opp slemme tweets om dem selv, uten at jeg har tenkt noe særlig over det. Det var morsomt! Men da jeg lå i sengen i dag morges (og prøvde å åpne øynene) så jeg denne – «Kids Read Mean Tweets» – og hele konseptet tok en helt ny vending. Ikke i den positive retningen!

Når jeg så denne ble jeg plutselig veldig klar over hva det er jeg sitter og ler av. At å anonymt skrive slemme ting om noen andre er morsomt. Jeg er så glad jeg slipper å vokse opp nå, jeg slapp akkurat unna Internett på sitt verste.

Denne videoen er en del av en kampanje mot nettmobbing laget av The Canadian Safe School Network. Forhåpentligvis er dette en vekker for andre land også, nettmobbing er ikke noe å ta lett på, men dessverre er det alt for mange ansvarspersoner som ikke tar det alvorlig før det er for sent.

Help spread the word that cyberbullying is no joke.

En liten søndagsvekker for dere der ute!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.