Barn leser opp slemme tweets om dem selv. Carina Behrens - carinabehrens.com

Kids read mean tweets

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har ledd mye av videoene der kjendiser leser opp slemme tweets om dem selv, uten at jeg har tenkt noe særlig over det. Det var morsomt! Men da jeg lå i sengen i dag morges (og prøvde å åpne øynene) så jeg denne – «Kids Read Mean Tweets» – og hele konseptet tok en helt ny vending. Ikke i den positive retningen!

Når jeg så denne ble jeg plutselig veldig klar over hva det er jeg sitter og ler av. At å anonymt skrive slemme ting om noen andre er morsomt. Jeg er så glad jeg slipper å vokse opp nå, jeg slapp akkurat unna Internett på sitt verste.

Denne videoen er en del av en kampanje mot nettmobbing laget av The Canadian Safe School Network. Forhåpentligvis er dette en vekker for andre land også, nettmobbing er ikke noe å ta lett på, men dessverre er det alt for mange ansvarspersoner som ikke tar det alvorlig før det er for sent.

Help spread the word that cyberbullying is no joke.

En liten søndagsvekker for dere der ute!

Kommentarer

8 kommentarer til “Kids read mean tweets”

 1. Gitte avatar

  Gjorde feilen å lese kommentarfeltet. Victim blaming: Det gjør meg så utrolig sint og frustrert.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Jeg har gitt opp på kommentarfelt :(

 2. Victoria avatar

  Jeg skal innrømme at jeg har ledd meg ihjel av disse mean tweetsa, og jeg lo av denne på starten, men så fikk jeg dårlig samvittighet på midten og følte meg slem på slutten. Fysj

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Akkurat sånn jeg hadde det også, i den rekkefølgen!

 3. Susannevedvik avatar

  Krysser av for dårlig samvittighet her! Denne videoen burde alle se!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Virkelig! Utrolig viktig, men dessverre kanskje akkurat for negativ til at folk vil dele..

 4. Josefine Fevang avatar

  Der fikk jeg veldig vondt inn i meg. Er utrolig hva barn og ungdom går i mellom nå mens de går på skolen. Blir helt satt ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *