Going to Stockholm

7 kommentarer
Hverdagen / Jobb/karriere / Reise
Carina Behrens skal til Stockholm for første gang i sitt liv - carinabehrens.com

Neste uke reiser jeg til Stockholm for første gang. Jeg har faktisk aldri vært der før. Sverige er liksom et land som er så nærme at jeg alltids kan reise dit seinere, men så sier jeg det hver gang jeg skal reise og ender opp med å alltid reise et annet sted, et sted som virker mer annerledes og lengre unna. Skjønner dere hva jeg mener? Men nå skal jeg altså endelig komme meg dit, til Stockholm, for første gang. Jeg gleder meg. Hva bør jeg få med meg?

Jeg har nok ikke så mye fritid mens jeg er der, for jeg skal nemlig jobbe. Den første konferansen (rethink-konferansen jeg jobber med) skal holde sted på Münchenbryggeriet på tirsdag (før vi forflytter oss til Ballroom i Oslo torsdagen etter). Nervene begynner å bygge seg opp nå, jeg vet jeg blir nødt til å mingle, masse (og det er jeg så dårlig på), men mest av alt gleder jeg meg. Det er dette vi har jobbet mot så lenge nå, og det er så mange spennende foredragsholdere som skal komme, blant annet Katherine Barna fra Tumblr (!!!).

PS: Hva synes dere om den nye looken her inne? Ny header, nye farger og nytt bilde! Forandring fryder?

Headerbilde hentet fra Pixabay.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

7 kommentarer

 1. Haha, jeg har faktisk aldri vært i Stockholm selv. Har tenkt akkurat det samme som deg om at det er tross alt så nært Norge.. Er det mulig? Virkelig på tide å oppleve mer av de vakre nabolandene våre også altså! :-) Kos deg masse og prøv å ikke jobbe deg ihjel! ;) <3

  Og btw – Eeelsker den nye looken her inne. Rent og profesjonelt, akkurat som jeg liker det ;)

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk, Reidun Beate! Jeg skal nok ikke jobbe meg helt i hjel – det er vanskelig når man elsker det man driver med (sett bort ifra minglingen, hehe)!

 2. Jeg har heller aldri vært i Stocholm faktisk, hehe! Kos deg masse på tur/jobb, det blir nok kjempebra! Og jeg elsker designet og fargevalgene dine her på bloggen :D

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk for det :) Jeg skal nok kose meg masse masse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *