Going to Stockholm

7 kommentarer
Hverdagen / Jobb/karriere / Reise
Carina Behrens skal til Stockholm for første gang i sitt liv - carinabehrens.com

Neste uke reiser jeg til Stockholm for første gang. Jeg har faktisk aldri vært der før. Sverige er liksom et land som er så nærme at jeg alltids kan reise dit seinere, men så sier jeg det hver gang jeg skal reise og ender opp med å alltid reise et annet sted, et sted som virker mer annerledes og lengre unna. Skjønner dere hva jeg mener? Men nå skal jeg altså endelig komme meg dit, til Stockholm, for første gang. Jeg gleder meg. Hva bør jeg få med meg?

Jeg har nok ikke så mye fritid mens jeg er der, for jeg skal nemlig jobbe. Den første konferansen (rethink-konferansen jeg jobber med) skal holde sted på Münchenbryggeriet på tirsdag (før vi forflytter oss til Ballroom i Oslo torsdagen etter). Nervene begynner å bygge seg opp nå, jeg vet jeg blir nødt til å mingle, masse (og det er jeg så dårlig på), men mest av alt gleder jeg meg. Det er dette vi har jobbet mot så lenge nå, og det er så mange spennende foredragsholdere som skal komme, blant annet Katherine Barna fra Tumblr (!!!).

PS: Hva synes dere om den nye looken her inne? Ny header, nye farger og nytt bilde! Forandring fryder?

Headerbilde hentet fra Pixabay.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.