Going to Stockholm

Carina Behrens skal til Stockholm for første gang i sitt liv - carinabehrens.com

Neste uke reiser jeg til Stockholm for første gang. Jeg har faktisk aldri vært der før. Sverige er liksom et land som er så nærme at jeg alltids kan reise dit seinere, men så sier jeg det hver gang jeg skal reise og ender opp med å alltid reise et annet sted, et sted som virker mer annerledes og lengre unna. Skjønner dere hva jeg mener? Men nå skal jeg altså endelig komme meg dit, til Stockholm, for første gang. Jeg gleder meg. Hva bør jeg få med meg?

Jeg har nok ikke så mye fritid mens jeg er der, for jeg skal nemlig jobbe. Den første konferansen (rethink-konferansen jeg jobber med) skal holde sted på Münchenbryggeriet på tirsdag (før vi forflytter oss til Ballroom i Oslo torsdagen etter). Nervene begynner å bygge seg opp nå, jeg vet jeg blir nødt til å mingle, masse (og det er jeg så dårlig på), men mest av alt gleder jeg meg. Det er dette vi har jobbet mot så lenge nå, og det er så mange spennende foredragsholdere som skal komme, blant annet Katherine Barna fra Tumblr (!!!).

PS: Hva synes dere om den nye looken her inne? Ny header, nye farger og nytt bilde! Forandring fryder?

Headerbilde hentet fra Pixabay.

Forrige innlegg Neste innlegg

7 kommentarer

 • Reply Caroline

  Elsker den nye looken! Har ikke vært i Stockholm selv, men har veldig lyst å dra dit!

  10. mars 2015 at 23:51
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk!

   11. mars 2015 at 12:52
 • Reply Reidun Beate

  Haha, jeg har faktisk aldri vært i Stockholm selv. Har tenkt akkurat det samme som deg om at det er tross alt så nært Norge.. Er det mulig? Virkelig på tide å oppleve mer av de vakre nabolandene våre også altså! :-) Kos deg masse og prøv å ikke jobbe deg ihjel! ;) <3

  Og btw – Eeelsker den nye looken her inne. Rent og profesjonelt, akkurat som jeg liker det ;)

  11. mars 2015 at 07:50
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk, Reidun Beate! Jeg skal nok ikke jobbe meg helt i hjel – det er vanskelig når man elsker det man driver med (sett bort ifra minglingen, hehe)!

   11. mars 2015 at 12:53
 • Reply Susannevedvik

  Jeg har heller aldri vært i Stocholm faktisk, hehe! Kos deg masse på tur/jobb, det blir nok kjempebra! Og jeg elsker designet og fargevalgene dine her på bloggen :D

  11. mars 2015 at 07:55
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk for det :) Jeg skal nok kose meg masse masse!

   11. mars 2015 at 12:53
 • Reply Anette

  Har faktisk aldri vore i Stockholm eg heller. Berre vore på grensen (harryyyy).

  15. mars 2015 at 18:16
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like