Kafékontor

15 kommentarer
Hverdagen
Kafékontor: MacBook og Caffé Latte!

På nyåret begynte jeg i ny jobb. Jeg får drive med sosiale medier (som jeg bruker 80 prosent av tiden min på likevel) og jeg får skrive masse om/i/rundt et fagfelt jeg synes er utrolig spennende: digitale medier. Men, når hovedkontoret til den nye jobben er i Stockholm, og jeg er i Oslo, og det ikke finnes kontorer i Oslo enda, da blir det mye kafékontor.

Jeg er en sånn en som alltid har likt tanken på hjemmekontor, det å kunne styre sin egen dag. Jeg liker fortsatt tanken, men har, etter over en måned med hjemmekontor, funnet ut at det ikke er noe for meg. Jeg savner å ha et kontor å gå til, noen å kaste idéballer med når hjernen stanser. Det er ikke like lett å kaste en imaginær idéball når en sitter hjemme. Alene.

Kafékontor er det nest beste. Jeg elsker kafékontor. Det eneste som kunne gjort kafékontor bedre var om jeg ikke hadde det alene. Men for nå er det fint. Flott til og med. Jeg liker å høre menneskeprat rundt meg, mylder, en random Spotify-liste med kafémusikk på høyttalerne! Det eneste jeg savner er variasjon. Jeg går ofte på de samme kafeene som jeg vet har trådløs internett og strømtilgang, men litt for ofte blir dette samlebåndkafeene (Espresso House og de derre) og de er jeg egentlig ikke så fan av. Så spørsmålet mitt er dette:

Kan dere tipse meg om koselige, kreative kafeer (eller andre slags steder) der det er innafor å sitte i noen/mange timer å drikke kaffe og jobbe?

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

15 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.