Bruker sosiale medier for å bekjempe hjemløshet

Jeg synes dette var så innmari fint. En påminner om at sosiale og digitale medier kan bruker til mye mer enn å tjene penger og likes.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

3 kommentarer til “Bruker sosiale medier for å bekjempe hjemløshet”

 1. Heidi avatar

  Så utrolig bra! Du sier noe der. Internett kan brukes som så mye. Vise frem så mange sider av verden. Hjelpe personer som er helt hjelpeløse. Synd at de fleste ser den som en pengemaskin, lage et perfektvimage av seg selv og mobbe andre.

 2. Ingvild avatar

  Det er så sant. Og jeg tenker i hvert fall på vi unge som har vokst opp med internett (okei, siden jeg er tjue, og du er enda eldre igjen, føler jeg vi er sånn ‘halvveis’ vokst opp med det siden det ikke var 100% data/mobil på 90-tallet, men whatevz) virkelig bør bruke den friheten til å ytre oss, internett er egentlig en helt fantastisk måte å fremme et budskap på!

  Ha ei fin helg <3

 3. victoria avatar

  måtte tørke ei tåre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *