Forrige innlegg Neste innlegg

3 kommentarer

 • Reply Heidi

  Så utrolig bra! Du sier noe der. Internett kan brukes som så mye. Vise frem så mange sider av verden. Hjelpe personer som er helt hjelpeløse. Synd at de fleste ser den som en pengemaskin, lage et perfektvimage av seg selv og mobbe andre.

  6. februar 2015 at 05:47
 • Reply Ingvild

  Det er så sant. Og jeg tenker i hvert fall på vi unge som har vokst opp med internett (okei, siden jeg er tjue, og du er enda eldre igjen, føler jeg vi er sånn ‘halvveis’ vokst opp med det siden det ikke var 100% data/mobil på 90-tallet, men whatevz) virkelig bør bruke den friheten til å ytre oss, internett er egentlig en helt fantastisk måte å fremme et budskap på!

  Ha ei fin helg <3

  6. februar 2015 at 08:22
 • Reply victoria

  måtte tørke ei tåre

  6. februar 2015 at 08:46
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like