Samuel i The Babadook er tøff! - Carinabehrens.com

Babadook dook dook

Jaja, så har det blitt litt mye film her i det siste, men den her må jeg faktisk dele med dere. Jeg er glad i skrekkfilmer, men blir sjeldent imponert, så når jeg finner en jeg liker må jeg jo dele! Dessuten er det ikke alle som drikker øl på fredager, så i dag er en fin dag å tipse dere om den!

A single mother, plagued by the violent death of her husband, battles with her son’s fear of a monster lurking in the house, but soon discovers a sinister presence all around her.

The Babadook er en psykologisk thriller/skrekkfilm fra Australia (av alle steder). Den har blant annet blitt vist på Sundance Film Festival og vunnet 35 diverse priser. Med god grunn og vel så det. Jeg var egentlig litt skeptisk til å se denne, fordi jeg alltid ender opp å bli skuffa når jeg har forhåpninger til en skrekkfilm, men denne levde virkelig opp til det gode ryktet sitt (som jeg vanligvis nekter å tro før jeg ser det selv).

Da filmen var over satt vi igjen med hjertet i halsen og en hel del teorier. Morsomt å prøve å tenke lengre enn egen nesetipp. Folkens, hver så snill, se den!

Er dere glad i skrekkfilm? I så fall, hvilken er deres favoritt?


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

4 kommentarer til “Babadook dook dook”

 1. Drea avatar

  Kan jeg spørre hvilken font du har i titlene dine? Enkel og fin!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Takk! Oswald heter den :)

 2. June avatar

  Herregud! Jeg fikk lyst til å se den, men samtidig så vet jeg jo at det ikke er noe for meg. Skrekkfilmer er egentlig ikke min greie, selv om jeg vil det. Er fortsatt traumatisert etter at jeg så sesong 1 av American horror story i vinter. Herregud.

 3. victoria avatar

  den må jeg snart se!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *