Babadook dook dook

Publisert i Film av
Samuel i The Babadook er tøff! - Carinabehrens.com

Jaja, så har det blitt litt mye film her i det siste, men den her må jeg faktisk dele med dere. Jeg er glad i skrekkfilmer, men blir sjeldent imponert, så når jeg finner en jeg liker må jeg jo dele! Dessuten er det ikke alle som drikker øl på fredager, så i dag er en fin dag å tipse dere om den!

A single mother, plagued by the violent death of her husband, battles with her son’s fear of a monster lurking in the house, but soon discovers a sinister presence all around her.

The Babadook er en psykologisk thriller/skrekkfilm fra Australia (av alle steder). Den har blant annet blitt vist på Sundance Film Festival og vunnet 35 diverse priser. Med god grunn og vel så det. Jeg var egentlig litt skeptisk til å se denne, fordi jeg alltid ender opp å bli skuffa når jeg har forhåpninger til en skrekkfilm, men denne levde virkelig opp til det gode ryktet sitt (som jeg vanligvis nekter å tro før jeg ser det selv).

Da filmen var over satt vi igjen med hjertet i halsen og en hel del teorier. Morsomt å prøve å tenke lengre enn egen nesetipp. Folkens, hver så snill, se den!

Er dere glad i skrekkfilm? I så fall, hvilken er deres favoritt?

27. februar 2015
/
Forrige innlegg Neste innlegg

4 kommentarer

 • Reply Drea

  Kan jeg spørre hvilken font du har i titlene dine? Enkel og fin!

  28. februar 2015 at 17:46
  • Reply Carina Behrens

   Takk! Oswald heter den :)

   2. mars 2015 at 10:38
 • Reply June

  Herregud! Jeg fikk lyst til å se den, men samtidig så vet jeg jo at det ikke er noe for meg. Skrekkfilmer er egentlig ikke min greie, selv om jeg vil det. Er fortsatt traumatisert etter at jeg så sesong 1 av American horror story i vinter. Herregud.

  5. mars 2015 at 16:28
 • Reply victoria

  den må jeg snart se!

  6. mars 2015 at 01:38
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like